Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / FMQ-W Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi

FMQ-W Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi

Fmq-W Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi, kırılgan ürünlerin hassasiyeti açısından çokça tercih edilen bir makinedir.

FMQ-W  Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi
FMQ-W Quadro Terazili Paketleme Makinesi, kırılgan ürünlerin yüksek hassasiyetle paketlenmesi için uygun bir makinedir. Özel tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken kırılgan ürünleri paketleme makinemiz %25 derece açıyla eğilimlidir. Böylece hassas ürünlerin paketlenme sürecinde dağılma ve kırılmaların önüne geçilir. 
Kolay ayarlanabilir benek sensörü sayesinde hassas paket boyu ayarı yapılabilen FMQ-W  Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi sayesinde sürekli kontrol edilen yazıcı hatasına bağlı otomatik durma işlemi ile baskısız ve hatalı baskının önüne geçilir. AC motor tahrikli film sürme ünitesine sahiptir. Pnömatik tahrikli yatay çene baskı ve kesme ünitesi ile çok iyi paketlemeler yapılabilir. Ambalaj türüne göre soğuk ya da sıcak yapıştırma teknikleri uygulanabilir. CE standartlarına uygun montaj özelliği de bulunmaktadır. Farklı dillerde kullanabilme seçenekleri ve kolay kullanılabilen dokunmatik ekranı sayesinde işlemlerinizi daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İşlem hızı sayesinde daha fazla işlem yapmanızı sağlamaktadır. Bu sayede az zamana daha fazla paketleme sığdırabilirsiniz.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR