Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Elif Plastik, Türkiye'de flekso baskı yapan ilk şirket olarak G7® Master Qualification Colorspace Sertifikasını Almaya Hak Kazandı!

Elif Plastik, Türkiye'de flekso baskı yapan ilk şirket olarak G7® Master Qualification Colorspace Sertifikasını Almaya Hak Kazandı!

ELİF PLASTİK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.elif.com

Elif Plastik, Türkiye'de flekso baskı yapan ilk şirket olarak G7® Master Qualification Colorspace Sertifikasını Almaya Hak Kazandı!
G7, Idealliance’ın tüm baskı süreçlerinde görsel benzerlik elde etmeye yönelik küresel endüstri lideri özellikler ve yeterlilikleri gösteren tarifname setidir. G7 Colorspace yetkinliği ile Elif, küresel baskı ve ambalaj tedarik zincirlerine hizmet etmek için baskı tesisinin renk yönetimi, cihaz hizalama ve standardizasyondaki lider yeteneklerini vurgulamaktadır.
 
Elif Grup Tasarım ve Baskı Kalitesi Kıdemli Müdürü Derek Peacock konuyla ilgili;
“Üretim tesisimizin dünyanın en çok tanınan ve en değerli proses kontrol “Kalifikasyonu” olan G7® Master Qualified tesisleri arasına katılmış olmasından gurur duyuyoruz. G7 metodolojisine olan bağlılığımız, müşterilerimizin yararı için performansımızı nasıl en üst düzeye çıkardığımızı vurgulayan önemli bir göstergedir” dedi.
Derek Peacock "Yoğunlukları ve gri dengesini hedeflemek için G7'yi kullanarak, hazırlanma sürelerimizi azaltıyoruz ve uygun bir ton reprodüksiyonu elde ediyoruz. Standartlarımız ölçülebilir, öngörülebilir ve sürekli bir renk yönetimi sürecimiz var. G7 metodolojisi müşterilerimiz için en iyi uygulamaları getirecek. " diyerek ekledi.
Idealliance CEO'su Timothy Baechle, "G7, ölçülebilir, öngörülebilir ve tek tip bir renk yönetimi süreci sağlamak için G7 Master Programını kullanan Elif için önemli bir avantaj sağlıyor" dedi. "Süreç kontrol mükemmelliği taahhüdüne ve G7 Master Yeterlilik Programına destek vermeye olan bağlılıklarını takdir ediyoruz."
G7 Metodolojisi ile Elif müşterilerine:
ISO baskı standartlarını ve ek ölçütleri uygulamak
Birden fazla cihazda benzer nötr bir görünüm sağlamak
Tüm süreci, alt tabakaları ve mürekkepleri hizalamak
Gri dengesi ve tonaliteyi hedeflemek, gibi avantajlar sağlamaktadır.
Elif’in esnek ambalaj çözümleri, daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam yaratmak için İstanbul ve Kahire’deki son teknoloji üretim tesislerinden 50’den fazla ülkeye ulaşıyor. Esnek ambalaj sektöründe küresel ölçekte örnek bir üretici olan Elif, değer yaratma tutkusu ve sosyal sorumluluk bilinci ile en iyi standartları ve teknolojileri uygulayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Elif toplum, çevre ve insanlık için her zaman 'en iyiyi' hedefleyen çözümler sunmaya devam edeceklerini belittiler.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tüm iş süreçlerinde gıdanın yanı sıra insanı ve doğayı korumaya yönelik bir yaklaşımla hareket eden Tetra Pak Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla hem bölgeye hem de Türkiye’ye katkı sağlamaya devam ediyor.... Devamı »