Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Doğrusal Hareket ve Kontrol Sistemlerinde Uzman Polymak Mühendislik

Doğrusal Hareket ve Kontrol Sistemlerinde Uzman Polymak Mühendislik

Düzenli teknik eğitimler sayesinde uzman kadromuz satış, ürün seçimi, özel tasarım ve satış sonrası hizmet konusunda her zaman yanınızda olacaktır.

Doğrusal Hareket ve Kontrol Sistemlerinde Uzman Polymak Mühendislik
Polymak Mühendislik olarak makine sektöründe faaliyetimizin 26’ncı yılında da tedarik, satış ve pazarlama faaliyetlerine geniş stok ağımız üzerinden müşteri taleplerine göre rekabetçi fiyatlarla hizmet vermeye devam etmekteyiz. Ürün gruplarımızda ve stoklarımızdaki çeşitlilik farklı sektörlerden de birçok firmaya hizmet etmeye olanak sağlamaktadır. Örneğin; gıda, içecek ve meşrubat sektörlerinde kullanılan ambalaj ve paketleme makinalarının üretiminde kullanılabilecek lineer(doğrusal hareket) elemanlarını( ray- araba, vidalı mil- somun ve kramayer- dişli) ile makinelerinin konveyör hatlarında kullanılan farklı ölçülerdeki ve özellikteki konveyör zincirleri ve aksesuarları stok döngümüzde yer almaktadır.
 
Bu bağlamda ürün gruplarımız içinde yer alan lineer ürün gruplarından; ray, araba, vidalı mil ve somun, kramayer, kaplin gibi doğrusal hareket elemanlarında TBI Motion, Hiwin, PMAPM, PMATech, Miki Pulley, Zero Max, GFM, KHK markaların ürünleri dahilinde müşterilerimizin taleplerine cevap vermekteyiz.
 
Birçok sektörde makine imalatı ve tasarımında kullanılan söz konusu bu ürünlerin, ambalaj ve paketleme makinelerinin tasarlanmasında ve üretiminde de kullanılan başlıca ürünler arasında yer almaktadır. Makinelerin genellikle yatay ve düşey doğrultudaki hareketlerinde sürtünme kuvvetinin düşük olması sebebi ile tercih edilebilen raylı kızakların taşıma kapasiteleri dikkat alınarak ürün seçimi yapılması önemlidir. Özellikle bu kızakların çalışma ömürlerinin uzamasına ve sağlıklı çalışmasına yardımcı olan yağlama kiti olarak ifade edilen ürünlerde stoklarımızda yer almaktadır.
Ayrıca bu makinelerin yine mekanik sistemlerinde kullanılan bir başka bileşenlerden birisi de vidalı mil ve somundur. Bu ürün grubunda da Hiwin markasında FSI, FSC ve FSH serilerinde TBI Motion’da ise SFU, SFE, SCNI/SCI, BSHR, OFUR serileri üzerinden müşterilerimize yine yardımcı olmaktayız.
Makine üretiminde kullanılan bir diğer ürün gruplarından birisi olan kramayer ve dişliler (pinyonlar) de genellikle doğrusal hareketi dairesel harekete dönüştürmek veya tersine çevirmek için kullanılan, özellikle yüksek güç iletimi gerektiren makinelerde tercih edilen bir sistemdir. Bu ürün grubunda da Japon KHK ve İtalyan GFM markalarının 1,5-2 ve 3 modül ürünleri dahilinde tercih edilen makine imalatı yapan müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
 
Ambalaj ve paketleme makinelerinde ürünlerin makineye iletilmesi veya paketlen ürünlerin sevk edilmesi durumlarında da söz konusu makinelerin giriş veya çıkış bölümlerinde konveyör hatları da yapılabilir. Bu konveyör hatlarının tasarımı ve imalatı için ihtiyaç duyulan veya kullanılabilecek ürünlerin ve aksesuarlarının tedariği konusunda da hizmet vermekteyiz. Buradaki konveyör hatlarında kullanılacak bandın seçimi, ambalajı veya paketlemesi yapılacak malzemeye ve şekline, ürün ağırlığına bağlı olarak belirlenmesi önem teşkil eder. Bu konuda da müşterilerimize seçenekler sunabilmekteyiz.
 
Ambalaj ve paketleme sektöründe önemli bir yere sahip olan makinelerden;  Shrink ambalaj makineleri, Termoform ambalaj makineleri ve Yatay streç sarma makinelerinden; Shrink ve Thermoform ambalaj makineleri ilgili olarak bu makinelerin kullanımı dahilindeki konveyör hatlarında kullanılan veya kullanabileceğiniz farklı genişlik ölçülerindeki LFA / WLF, D ve AS (anti-statik asetal) serisi gibi Asetal bakla bantlar (düz gidişli ve dönüşlü), POM ve PP materyalden imal edilmiş modüler bantlar ve Paslanmaz çelik konveyör zincirleri (Düz gidişli ve dönüşlü) ile konveyör hatlarındaki bariyerler ve konsol takımları (küçük boy, orta boy ve büyük boy) başta olmak üzere her türlü konveyör aksesuarlarının temini hususunda müşterilerimizin taleplerine yanıt vermekteyiz.
 
Sonuç olarak Ambalaj ve paketleme makineleri imalatı yapan müşterilerimizin, ihtiyaç duyabilecekleri bu malzemelere ilişkin talepleri dahilinde marka çeşitliliğimiz, geniş stok ağımız ve kaliteli ürünlerimiz ile iş ortakları olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Çilek Üreticilerine Ambalaj Desteği

    Elazığ'ın kendine has Kuyulu ve Gezin çileği için Elazığ TSO tarafından özel olarak tasarlanıp üretilen ve dağıtımı yapılan ambalajlar sayesinde, ürün artık tarladan müşteriye el değmeden gidecek.... Devamı »