Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​DİMES’ten Yeni Bir Soluk: Yapay Zeka Tarafından Hazırlanan OBSESSO Ambalajları

​DİMES’ten Yeni Bir Soluk: Yapay Zeka Tarafından Hazırlanan OBSESSO Ambalajları

DİMES'ten Yapay zeka ile yapılmış ambalaj tasarımları!

​DİMES’ten Yeni Bir Soluk: Yapay Zeka Tarafından Hazırlanan OBSESSO Ambalajları
DİMES’in soğuk kahve markası OBSESSO son ambalaj tasarımını yapay zeka tarafından tasarlattı. Görünüşünü ve raftaki duruşunu da “Neuronist A.I.” ile ölçümledi. 
Bu yenilikçi sürecin merkezinde, Midjourney adlı tasarım ajansı ile yapay zekâ aracı Neuronist A.I. bulunuyor. Ambalaj tasarımında önemli bir rol oynayan raftaki duruş ve görsel çekicilik, yapay zekâ sayesinde ölçümlenerek optimize edildi. Neuronist A.I., 500 bin gerçek kişinin göz takip verilerini kullanarak tasarımların etkisini anında ve yüzde 95 oranında ölçümlendirme imkanı sağladı.
Ajansın ortaya koyduğu konsept sayesinde, yapay zekâ tarafından üretilen tasarım alternatifleri, OBSESSO'nun pazarlama ekibi tarafından incelendi ve değerlendirildi. Bu aşamadan sonra ise Tasarist adlı nörobilim ve yapay zekâ aracının yardımıyla, tüketici dikkatini çekecek ve etkileyici olacak ambalaj tasarımları seçildi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »