Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Ambalaj Sektörüne Yönelik Hızlı, Güvenli ve Doğa Dostu Tutkallama

Ambalaj Sektörüne Yönelik Hızlı, Güvenli ve Doğa Dostu Tutkallama

ROBATECH Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.robatech.com

Ambalaj Sektörüne Yönelik Hızlı, Güvenli ve Doğa Dostu Tutkallama
Eski pratikleri ortadan kaldıran yeni SpeedStar Compact, piyasada, otomatik strok ayarına sahip ilk sıcak tutkal aplikasyon kafasıdır. Manuel yapılan yeniden ayarlamalara gerek kalmadan, tüm kullanım ömrü boyunca yüksek hassasiyete sahip bir tutkallama sağlar. Bu elektromanyetik sprey kafanın diğer avantajlarından biri de oldukça küçük olması ve yüksek üretim hızlarında dahi kusursuz tutkal atımı yapmasıdır.
Robatech Kontrol Sistemi (RCS), fuar standının bir diğer odak noktası olacak. Temelde tüm tutkallama prosesinin merkezi olan RCS, eritme cihazına entegre bir platformdur ve tutkal uygulamasına yönelik akıllı kullanım ve takip fonksiyonları ile çeşitli işletim verileri sağlar, bakım aralıklarının planlamasını kolaylaştırır.
Robatech’in palet stabilizasyonu çözümü olan AntiSlip Tutkallama, ambalaj endüstrisinde daha fazla sürdürülebilirlik sağlar. Ambalaj üzerine nokta ya da kıvrımlı küçük tutkal atımlarıyla ürünleri palet üzerine emniyetli, dengeli ve sabir bir şekilde istiflemek mümkün. Robatech, depaletleme sürecini kolaylaştıran ve plastik atıkların bertarafı gibi işlemleri minimize eden AntiSlip Tutkallama çözümü ile, shrink uygulama ve streç film kullanımının artık gereksiz olduğunu gözler önüne seriyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR