Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / COEXPAN, Raf Ömrü İçin Paketleme Çözümlerini Piyasaya Sürüyor

COEXPAN, Raf Ömrü İçin Paketleme Çözümlerini Piyasaya Sürüyor

COEXPAN, taze gıda uygulamaları için raf ömrünü 7 ila 12 gün arasında uzatabileceğini iddia ettiği COEXSHIELD monomateryal PET veya PP tepsilerini içeren bir dizi paketleme çözümünü duyurdu.

COEXPAN, Raf Ömrü İçin Paketleme Çözümlerini Piyasaya Sürüyor
COEXPAN’ın İnovasyon ve Teknoloji Merkezi INNOTECH tarafından geliştirilen yeni seri, karmaşık orta ve yüksek bariyerli laminatları, gıda ile temasa uygun katkı maddeleri içeren yüksek bariyerli monomalzemelerle değiştirmek üzere tasarlandı. Yeni seri, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda gıda israfını azaltmayı hedefliyor. COEXPAN’a göre antibakteriyel özellikler, taze gıdanın dış ambalajında bakteri üremesini önler. Tepsinin tamamen geri dönüştürülebilmesi için tasarlanmış, emsur ve EMFULL bariyer kapakları ile kombinasyon halinde geliştirilebilen sert plastik bir çözümdür.

Seriye dahil olan COEXSHIELD RAM 0, COVID Sars II’ye karşı etkili ve FDA onaylı, bakır mikro ve nano partiküllere dayalı bir virüsidal katkı maddesi içeren antibakteriyel bir tepsidir. COEXSHIELD Infinite, E. Coli ve C. Yeyuni’ye karşı etkili antibakteriyel toz içerirken, COEXSHIELD Fresher kokuları ve asit-alifatik-kükürt bileşik ailelerini ortadan kaldıran koku önleyici bir tepsidir; ikisi de FDA ve EFSA uyumludur. Seri, çok parlak veya mat yüzeyli, şeffaf veya renkli bir taban ile mevcuttur. COEXPAN, tepsilerin formülasyonunun geleneksel malzemelere kıyasla daha yüksek stres direnci sunduğunu ekliyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR