Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Benzersiz Verimlilik ve Kolay Kullanım Sağlayan Tam Otomatik Folyo Kapatma Makinesi

Benzersiz Verimlilik ve Kolay Kullanım Sağlayan Tam Otomatik Folyo Kapatma Makinesi

FLM 6000, sızdırmazlık ve hızlı hava soğutmalı bir makinedir. Saatte ortalama 11.000 adet şişe kapasitesine sahiptir.

Benzersiz Verimlilik ve Kolay Kullanım Sağlayan Tam Otomatik Folyo Kapatma Makinesi
Üretim kapasitesi kapak çaplarına göre değişkenlik göstermektedir. Elektronik devrenin uygun tasarımı sayesinde verimlilik elde edilir. Benzersiz baş tasarımı ile şişe ve kapakların farklı boyutları için yükseklik ayarı değiştirilebilir.
 
Vidalı / geçmeli plastik kapak içine yerleştirilmiş olan kartonlu alüminyum lamine folyo (conta), dolum sonrası uygulanan indüksiyon işlemi ile kap ağzına el değmeden bir iki saniye içinde yapışır ve yüksek dayanımlı bir kapatma sağlar. Son kullanıcıya ulaşana dek ağzı mühürlenmesi gereken gıda ve diğer her sektörde, plastik ya da cam bir kap içinde sunulan tüm katı, sıvı, toz, granül ürünlerde yüksek koruma sağlar ve yaygın olarak kullanılır. Her türlü plastik, cam şişe, kavanoz, bidon gibi kapların ağzını indüksiyon folyosu ile yaklaşık 2 saniye gibi kısa bir süre içinde yapıştırıp kapatarak sızdırmazlık sağlar. Dijital ekranında kapatılan folyo sayısını gösterir. Gıda, ilaç, kimyasal kozmetik ve endüstriyel sektörlerde kullanılmaktadır.
 
Kapak altı conta sistemleri ürün yapılarına paralel olarak oksijen ve neme karşı bariyer özelliği sağlar ve ürünler tazeliğini, özelliklerini uzun süre muhafaza eder.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Eurasia Rating, Sarten Ambalaj ve baglı ortaklarının konsolide finansal yapısı ile mevcut ve planlanan tahvil ihraçlarının nakit akımlarının periyodik gözden geçirilmesi sürecinde firmayı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride degerlendirdi. Ayrıca Sarten’in uzun vadeli ulusal notunu ‘A- (Trk)’den ‘A (Trk)’ seviyesine yükseltti.... Devamı »