Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar ULMA AMBALAJ

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar ULMA AMBALAJ

Kaan YILMAZ

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar ULMA AMBALAJ
1. Firmanızdan ve hizmetlerinizden kısaca bahsedebilir misiniz? 

60 yıldır paketleme makineleri üreten İspanyol asıllı bir firmayız. Flowpak, Thermoform, Traysealing, Dikey Paketleme Makineleri üretmekteyiz. Aynı zamanda Shrink ve Streç makineleri de üretmekteyiz. Paketlemeye dair hemen hemen bütün makinelere sahibiz. Tüm paketleme sistemlerine sahibiz. Aynı zamanda Otomasyon hizmetleri de veriyoruz. Dolayısıyla Dünya’da sektörün en büyük firmalarından birisi olarak, bu fuarda olmaktan gayet memnunuz.
 
2. Öncelikle fuarınız nasıl geçiyor? Katılım oranından memnun musunuz? 

Katılım oranından memnunuz hiçbir sıkıntı yok. Sektörümüzden çok fazla ziyaretçi ağırladık. Gayet iyi geçiyor.
 
3. Bir önceki fuarlara katılım sağlamış mıydınız? 

Biz 60 yıllık bir İspanyol firmayız. Son 10 yıldır Türkiye’deyiz. 10 yıldır da bu fuara katılım gösteriyoruz. Gayet memnunuz, Türkiye’nin en büyük fuarı.
 
4. Yabancı ziyaretçileri nasıl karşılıyorsunuz? Nasıl değerlendirirsiniz?
 
Biz aslında sadece Türki ziyaretçiler için bu fuarda yer alıyoruz. Türk ziyaretçiler konusunda gayet memnunuz. Nitelikli ziyaretçiler geldi. Yabancı ziyaretçiler de geldi. Ama dediğim gibi Türk ziyaretçiler bizim için çok önemli. Bu konuda da gayet memnunuz.
 
5.Ambalaj fuarından beklentileriniz nelerdir?

Ambalaj fuarından beklentimiz, bizim hedef müşterilerimiz key account diyebileceğimiz en önemli firmaları. Bu firmaların üretim satın alma departmanlarının bu fuara gelmesi bizim en büyük beklentimiz. Bu yıl için şu anda bu fuardan memnunuz
 
6.Sektörümüze neler söylemek istersiniz?

Öncelikle yerli üreticiler için konuşacak olursam, onlara ihracatları konusunda başarılar diliyorum. İhracat bizim ülkemiz için çok önemli. Yabancı üreticiler içinde konuşacak olursam, yabancı üreticiler ülkemize gelmeye devam ediyor ve istihdam açısından bu bizi çok mutlu ediyor. Her şey için teşekkürler.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR