Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / 18'inci Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nın Sonuçları Açıklandı

18'inci Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nın Sonuçları Açıklandı

18’inci Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda 17 proje finale kalmaya hak kazandı.

18'inci Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nın Sonuçları Açıklandı
www.ambalaj.org.tr

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı katkıları ve Reed TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen 18’inci Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2022’nin sonuçları açıklandı. Online olarak yapılan ve 2 gün süren Seçici Kurul toplantısında yapılan değerlendirmede, yarışmaya başvuran 56 öğrenci projesi arasından 17 proje finale kalmaya hak kazandı.

Finalistler arasında ilk üçe girenlerin yanında mansiyon ve sertifika ödülleri de ambalaj sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan, 12 Ekim 2022 tarihinde Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nın açılış günü verilecek. Ayrıca yarışmada ilk üçe giren öğrenciler, para ödülünün yanı sıra öğrenim hayatları boyunca yılda 12 ay karşılıksız ASD & TÜYAP Öğrenim Bursu almaya hak kazanırken, projeler fuar boyunca özel olarak hazırlanacak alanında  sergilenecek.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TOYO INK FLEXIBLE PACKAGING EUROPE KONFERANSINDA!

    TOYO INK FLEXIBLE PACKAGING EUROPE KONFERANSINDA!

    Ambalaj ve basım sektörlerine yönelik yenilikçi çözümleri ile uluslararası alandaki gücünü perçinleyen Toyo Ink, Avrupa esnek ambalaj sanayinin çatı örgütü olan Flexible Packaging Europe’un Yaz Konferansı’na Ana Sponsor oldu.... Devamı »