Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Yüksek Kaliteyi ve İleri Teknolojiyi Benimseyen “BETA– PAK”

Yüksek Kaliteyi ve İleri Teknolojiyi Benimseyen “BETA– PAK”

BETA-PAK Hakkında Detaylı Bilgi İçin: www.betapak.com

Yüksek Kaliteyi ve İleri Teknolojiyi Benimseyen “BETA– PAK”
Ali ELKILIÇ
Genel Koordinatör


Beta-Pak 1997 yılından günümüze kadar, ambalaj sektöründe faaliyet göstermektedir. Yüksek standartlarda termoform ve özel ambalaj makinaları üretimi yapmaktadır. Üretmiş olduğu makinalarda günümüzün en son teknolojilerini kullanmaktadır. Beta-Pak makinalarını uzman personeli ve geniş makina parkuru sayesinde en kaliteli şekilde üretir. Ürettiği makinaları 35 ülkeye ihraç ediyor. İleri teknoloji ürünü olan makinalarını profesyonel elemanları ile hızlı, güvenli, servisi ve yedek parça stoku ile sunmaktadır. Beta-Pak olarak müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel tip makinalarda imal etmektedir.
Günümüz şartlarında teknik ve teknoloji durmadan değişmekte ve gelişmektedir. Bu değişim ve gelişme bireylerin ve kurumların üzerine uyma ve uygulama sorumluğunu getirmiştir. Bu sorumluluğu ve yükümlülüğü kendimize ilke edinerek, müşteri memnuniyetini ön planda tutup üretici ve tüketici dostu makinalar üretmeyi kendimize vazife olarak gördük. Dolayısıyla teknolojinin tüm sistemlerini kullanıp siz değerli müşterilerimize en iyi, en güzel, en mükemmel makinaları üretmekten ve sunmaktan kıvanç, mutluluk duyuyoruz...
Üretim aşamasında güvenlik, emniyet ve insan sağlığı ön planda tutulmuş malzeme seçiminde hassas davranılmış uygun sertifikalı standarda uygun malzemeler kullanılmıştır. İlkesel olarak her ne kadar makina imal eden bir kuruluşta olsak fert olarak bizlerde birer tüketiciyiz. Ürettiğimiz makinalardan çıkan ürünleri kullanmaktayız. Tüketici bilinci içerisinde makinalarımıza özen göstermekteyiz. Aynı zamanda tüketici kimliğimizle de üreticimizin sorunlarını, istek ve arzularını iyi bilmemizden kaynaklanan deneyim ve tecrübeyle üreticimize kaliteli, sorunlarına çözüm, fiyat uygunluğu, teknolojik gelişmelerin hemen uygulandığı makinalar üretmeyi hedef ve amaç edindik. Hedeflerimiz arasında ülkemizin daha önce yaşamış olduğu teknolojik geri kalmışlığını yok etmek, kendi alanımızda dışa bağımlılığı azaltmak, teknolojide ileri ülkeleri dahi geçip, dünya standartlarını bizlerin belirleyeceği uygun ortamı oluşturup, dünya konjonktüründe hakkımız olan yeri almaktır.

SOSYAL SORUMLULUK
İçerisinde bulunmuş olduğumuz sektörün insan sağlığına direkt etki eden bir sektör olduğunun bilinci ve sorumluluğunun idrakindeyiz. Bu nedenle ticari kaygılardan olumsuzluklardan sıyrılıp işimizi bu sorumluluk içerisinde yapma zorunluluğu vardır. Bizlerde bu zorunluluğa seve seve uymak zorundayız.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ 5 FARKLI ROTA

    SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ 5 FARKLI ROTA

    Derin berrak sulardan, yemyeşil tepelerin zirvesine, doğanın sunduğu birçok güzelliğini dergimizde keşfedebilirsin. Dünyada hala hayat varmış dedirten olağanüstü atmosferinde gündüzleri; koyların ve kumsalların keyfini çıkarırken, geceleri; ışıl ışıl bir dünya sunan eğlence mekanlarında tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsin.... Devamı »
  • GÜNEY ASYA’DA KEŞFEDİLECEK 9 ŞEHİR

    GÜNEY ASYA’DA KEŞFEDİLECEK 9 ŞEHİR

    Kuytu ormanları, harika plajları, hindistan cevizi ağaçları, görkemli şelaleleri, 21. yüzyılın ikonik şehirleri ve her mevsim ılıman iklimi ile Güney Asya tatil tercihlerinin vazgeçilmez odaklarından biri.... Devamı »