Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / TRT Uluslararası Film Platoları, İmbat İklimlendirme Çözümlerini Seçti

TRT Uluslararası Film Platoları, İmbat İklimlendirme Çözümlerini Seçti

Proje kapsamında toplam 750 kW İmbat Çatı Tipi Klima Cihazı, TRT Uluslararası Film Platolarının iklimlendirme ihtiyaçlarını karşılayacak.

TRT Uluslararası Film Platoları, İmbat İklimlendirme Çözümlerini Seçti
 İmbat, Türkiye'nin önde gelen iklimlendirme ve soğutma çözümleri üreticisi olarak, TRT Uluslararası Film Platolarında tercih edildi. TRT, İstanbul Çekmeköy’de 320.000 metrekarelik alana sahip film stüdyo ve binalarında yüksek verimli İmbat Rooftop Ünitelerini seçti.

Film stüdyoları, prodüksiyon süreçlerinde kritik öneme sahip mekanlar olarak öne çıkıyor. Bu nedenle, stüdyoların iklimlendirme sistemlerinin çeşitli faktörler dikkate alarak titizlikle seçilmesi gerekiyor. İklimlendirme sadece çalışanların konforunu sağlamakla kalmıyor aynı zamanda elektronik ekipmanların sağlıklı çalışmasına ve film kalitesinin korunmasına da yardımcı oluyor.

Bu hassasiyetler dikkate alınarak tasarlanan stüdyolarda İmbat Çatı Tipi Klima Cihazları, yüksek standartları ve sunduğu opsiyonlar ile en uygun çözüm olarak tercih ediliyor.

İMBAT ROOFTOP ÜNİTELERİ, YÜKSEK VERİMLİLİK SAĞLIYOR
İmbat Rooftop Üniteleri, çift cidarlı taş yünü izolasyonlu gövde özelliği ile yüksek mekanik dayanım ve yangın güvenliğinin yanı sıra sessiz çalışma imkanı sunuyor. Stüdyo ortamı ve çevresinde önemli olan ses hassasiyetine uyumluluk gösteriyor. Yoğun set ortamlarında önemli bir ihtiyaca dönüşen taze hava akışı, İmbat Rooftop Üniteleri standart olarak kullanılan ve ihtiyaca göre oransal olarak değişken taze hava oranı sunan EC fanlar ile karşılanıyor. EC Plug dönüş fanları ile uzun emiş havası kanal kayıplarını önlüyor ve Roof Curp sayesinde de her yönde üfleme ve emiş kanal bağlantısı imkânı sunuyor.

Ek olarak İmbat Rooftop Üniteleri asimetrik kompresör uygulaması ile stüdyo içerisinde maksimum kapasitede çalışılmadığı zamanlarda kısmi yüklerde yüksek verimli çalışıyor. Heat-Pump özelliği ile fosil yakıt kullanmaksızın yenilenebilir enerji kaynağı ile yüksek verimli ısıtma sağlıyor. Bu özellikleriyle enerji maliyetlerini azaltıyor ve düşük işletme maliyeti sağlıyor.

En büyük ihracat pazarı Avrupa olan İmbat Soğutma, üretiminin %80’ini ihraç ediyor. Yüksek standartlara sahip ürünleri, 33 yıllık tecrübesi, müşteri memnuniyeti sertifikalı hizmetleri uluslararası satış ve satış sonrası hizmetleri ile küresel ölçekte fark yaratmak istenen her proje için sizlere çözüm sunmayı bekliyor.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR