Pazar , 12 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Tecrübe Ve Yaratıcılığın Modern Birleşimi Opack Makine Kalıp Ambalaj Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.

Tecrübe Ve Yaratıcılığın Modern Birleşimi Opack Makine Kalıp Ambalaj Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.

OPACK Makine Kalıp Ambalaj Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.opackmakine.com

Tecrübe Ve Yaratıcılığın Modern Birleşimi  Opack Makine Kalıp Ambalaj Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.
 Opack Makine uzun yıllar paketleme sektöründe deneyim sahibi olmuş ekibin bir araya gelmesiyle oluşmuştur, hedefi modern teknolojiye dayalı kaliteli üretimle müşteri memnuniyetini yüksek düzeyde karşılayan makineleri üretmektedir. Bu doğrultuda firma hedeflerini yerine getirebilecek konusunun uzmanı çalışan ekibini sürekli motivasyon ve eğitimlerle desteklemektedir. Opack termoform ambalaj makineleri ve hazır kap dolum makineleri imalatı, her türlü ürün için ambalajlama sistemleri kap tasarımları prototipi ve imalatı konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.
Yerli ve yabancı paketleme makineleri için modüler kalıplama sistemlerinin geliştirilmesini anahtar teslimi olarak yapmaktadır. Konusunda uzman olan ekibi ile vermiş olduğu satış sonrası hizmetler arasında ayrıca makine operatörlüğü konusunda eğitim desteği de bulunmaktadır. TÜBİTAK ve Ar - Ge proje çalışmaları ile sektöre destek vermekte olan firma müşterilere özel çalışmalarla ülkemizde hız kazanmakta olan endüstriyel otomasyon konusunda farklı çözümler sunmaktadır.
Özenle yapılan makinelerdeki verimi yükseltmek amacıyla Ar - Ge çalışmalarına ağırlık veren firma, ürünlerinde inovasyon çalışmalarıyla rakiplerinden farklı tiplerde makineler tasarlamakta ve imal etmektedir.
Ayrıca makinelerin çalışma esaslarında alınan emniyet tedbirleri CE direktiflerine uygun hale getirilmiş ve bu doğrultuda sürekli olarak kontrol altına alınmıştır.
Vizyon ve Misyon
Dünyamızda sürekli gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip eden işini seven ve özgüveni yüksek grup arkadaşlarımızla bölgesel olan şirketimiz global bir yapıya kavuşarak ülkemizde ve dünya pazarında tanınan ve rekabet edebilen bir firma olmayı başarmaktır.
Şirket termoform ambalaj makineleri ve hazır kap makineleri imalatı alanında, geçmişten aldığı tecrübesiyle, yaratıcılığını ve en yenilikçi fikirlerini modern teknoloji ile bütünleştirip daha yüksek düzeyde kaliteli ürünler geliştirirken, standartlarını yükselterek sektörün en iyisi ve en güvenilir firması olmayı, müşteri beklentilerini fazlasıyla karşılayan, ülke ekonomisine katkı sağlayan sektörün gelişmesinde etkin rol oynayan bir firma olmaktır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR