Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / TBI MOTION markasının tek distribütörü POLYMAK Mühendislik

TBI MOTION markasının tek distribütörü POLYMAK Mühendislik

Polymak Mühendislik aracılığıyla TBI MOTION marka; ray ve araba grubu, vidalı mil ve somunlar grubunda yer alan tüm ürünlere rekabetçi fiyatlarla stok sıkıntısı olmadan ulaşabilir, taleplerinizi direkt olarak çözümlendirebilirsiniz.

TBI MOTION markasının tek distribütörü POLYMAK Mühendislik
Polymak Mühendislik; 25 yıl önce merkezi İstanbul olmak üzere faaliyetine başlayarak dünden bugüne doğrusal hareket elemanları, mil ucu yatakları, konveyör elemanları, mühendislik plastikleri ile test ve kontrol ekipmanları ürünlerini tedarik ederek güçlü stok&rekabetçi fiyatlar politikalarıyla piyasadaki yerini aldı.

2013 yılında TBI MOTION markasının tek distribütörü olarak faaliyetlerine devam eden Polymak Mühendislik; TBI MOTION ile iş anlaşmasının ardından stok çeşitliliğini arttırarak ürün skalasını genişletmiş oldu. TBI MOTION markası bilindiği gibi Tayvan’ın ilk vidalı mil üreticisidir. 1986 yılında kurulan TBI MOTION; Tayvan merkezli olup Tbi Motion Technology Co., Ltd. bünyesindeki mil ve somun markasıdır.

Özellikle markalama makinalarında kullanılan TBI MOTION marka Ball Spline ürünü, hızlı hareket ve güç kabiliyeti ile ön plana çıkmaktadır. Rotary Serisinde TBI hareketli döner bilyalı spline olarak geçen ürünün ana özelliği; uygulamanın tek bir montajda iç ve dış bilyalı spline somunu aracılığıyla aralarındaki simetrik oryantasyon tasarımı nedeniyle doğrusal ve rotasyonel olarak hareketini mümkün kılmak için tasarlanmıştır. Bu esnada hem dönme hareketi hem de doğrusal hareket aynı anda gerçekleştirebilir. Ball Spline ile Lazer frezeleme, SCARA, Pick&Go ve Endüstriyel robot alanları; uygulama alanları olarak kabul edilmektedir.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR