Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Şirketler Dijital Dönüşüm Çağını Cobot Teknolojileri ile Yakalıyor

Şirketler Dijital Dönüşüm Çağını Cobot Teknolojileri ile Yakalıyor

Dünya çapında ‘akıllı üretim’ anlayışının benimsenmesiyle üretim süreçlerinde yenilikçi uygulamalar hız kazanıyor.

Şirketler Dijital Dönüşüm Çağını Cobot Teknolojileri ile Yakalıyor
www.unıversal-robots.com

Dijital dönüşümle şekillenen yeni dönemde şirketler, iş hacmini artırmak için robotik otomasyona yatırım yapıyorlar. Hızlı kurulan ve kolay programlanabilen kolaboratif robotlar, otomasyona geçiş sürecini de hızlandırıyor. Üstelik cobot’lar, konvansiyonel robotlara göre daha az alan kapladıkları ve daha az enerji tükettikleri için şirketlerin sürdürülebilirlik politikalarına da destek veriyor. Robotik otomasyonun inovasyon öncülüğünü yapan Universal Robots, kolaboratif robotları ile giderek daha fazla sektörde iş süreçlerine dâhil oluyor.

Cobot’larla işbirliğinde ‘insan’ üretimin merkezinde
Cobot’lar üstlendikleri görevlerle, insan işgücünün yerini almaktansa, insan üretkenliğini artıran bir yapılanmayı beraberinde getiriyor. Ağır işleri veya tekrarlayan görevleri üstlenebilen, farklı ihtiyaçlara uygun yeniden programlanabilen Universal Robots cobot’ları, zamandan tasarruf sağlıyor ve insanların daha kalifiye görevlerde kendilerine yer bulmasına olanak veriyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

    SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

    55 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada plastik işleme makinelerinin tedariki, satış sonrası müşteri memnuniyeti ile sektörün önde gelen, güçlü ve rekabetçi firmalarından biri olan Saraç Plastik, bu yıl sektöre Full Elektrikli Enjeksiyon makinelerini sunuyor.... Devamı »
  • YERLİ VE MİLLİ ÜRETİMİ GÜÇLENDİREN MARKA UNİTY GRUP

    YERLİ VE MİLLİ ÜRETİMİ GÜÇLENDİREN MARKA UNİTY GRUP

    BURAK CAN TOPÇUOĞLU Genel Müdür Yardımcısı Unity Grup; 2007 yılında otomasyon alanında farklı ölçekli projelerin gerçekleştirilmesi, sektöre dair son teknoloji ürün ve yazılımların geliştirilmesi amacıyla İstanbul'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne kadar, gerek gerçekleştirdiği projelerle, gerekse ortaya koyduğu ürünler ve verdiği kaliteli hizmetle sektörde rakipsiz, milli bir marka olarak zirveye konumlanmıştır..... Devamı »