Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Packworld Türkiye Dergimiz İle, Interpack Fuarı’na Katılarak İnovasyon Ve Ambalaj Trendlerini Yakından İnceledik

Packworld Türkiye Dergimiz İle, Interpack Fuarı’na Katılarak İnovasyon Ve Ambalaj Trendlerini Yakından İnceledik

5-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilen fuar, ambalaj sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirdi.

Packworld Türkiye Dergimiz İle, Interpack Fuarı’na Katılarak İnovasyon Ve Ambalaj Trendlerini Yakından İnceledik
Sude yayıncılık ailesi olarak, PACKWORLD Türkiye dergimizle birlikte ambalaj sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan Interpack Fuarı'na katıldık. Fuarda, dünya genelinden birçok önemli ambalaj firması ürünlerini sergilerken, PACKWORLD Türkiye dergimiz sektöre dair güncel haberler ve yenilikler sunarak ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Fuar boyunca en son trendleri, teknolojileri ve ürünleri takip ederek, okuyucularımızın bilgilendirilmesi ve sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla fuarı yakından takip ettik. Dünya genelindeki ambalaj sektörünün önde gelen markaları ve uzmanları ile bir araya gelme fırsatı bulduğumuz bu fuar, işletmemiz için son derece verimli bir deneyim oldu. Ayrıca, fuar kapsamında düzenlenen seminer ve konferanslara da katılarak sektördeki gelişmeler hakkında daha ayrıntılı bilgi edindik.

PACKWORLD Türkiye dergimiz ile birlikte size güncel bilgiler sunmak için, ambalaj sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek, sektöre değer katmaya devam edeceğiz. 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    Bell Holding, 80 yılı aşan süredir yatırımlarıyla Perfektüp, SenapaStampa, İnterkap, Tulipack ve IPS şirketleri ile Ambalaj endüstrisine öncülük etmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile alüminyum tüp, lamine tüp, alüminyum aerosol kutu, plastik şişe, kase, kap, kapak ve kendinden yapışkanlı etiketleri Gıda, İlaç, Kişisel Bakım, Kozmetik ürünlerinde tercih edilmektedir.... Devamı »