Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / ​Pack Print Plas Philippines 2023: Paketleme, Baskı Ve Plastik Sektörünün Buluşma Noktası!

​Pack Print Plas Philippines 2023: Paketleme, Baskı Ve Plastik Sektörünün Buluşma Noktası!

"Keşfedin, Bağlantı Kurun, Fırsatları Yakalayın: Pack Print Plas Philippines 2023"

​Pack Print Plas Philippines 2023: Paketleme, Baskı Ve Plastik Sektörünün Buluşma Noktası!
Pack Print Plas Philippines fuarı, 5-7 Ekim 2023 tarihleri arasında Filipinler Manila’da kapılarını açacak. Global-Link MP Events International, Inc ve Messe Düsseldorf Asia tarafından ortaklaşa düzenlenen bu fuar, Filipinler ve Filipinlere komşu diğer ülkelere hizmet veren Uluslararası bir fuar konumunda bulunuyor.

Pack Print Plas Philippines 2023 fuarı, Filipinler'deki önde gelen paketleme, baskı ve plastik endüstrilerinde faaliyet gösteren yerel ve uluslararası katılımcıları bir araya getiren oldukça büyük bir platform. Her yıl düzenlenen bu fuar, sektörün önde gelen profesyonellerini, üreticilerini, alıcıları ve tedarikçileri bir araya getirecek. Etkinlik, sektördeki son trendleri, teknolojileri ve yenilikleri keşfetmek için profesyonellere bir fırsat sunacak. 

Bu Fuara Neden Katılmalısınız?
Pack Print Plas Philippines 2023, Filipinler'deki paketleme, baskı ve plastik sektöründeki profesyoneller için kaçırılmaması gereken bir etkinlik. Bu fuara katılarak, sektördeki son yenilikleri keşfedebilir, iş bağlantıları kurabilir ve işiniz için yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Hayat’tan “Demleme Soğuk Çay”

    Hayat’tan “Demleme Soğuk Çay”

    Hayat Su’nun yeni “Demleme Soğuk Çay”ı, raflarda yerini aldı. “Hayatta Hep İyisi Var” sloganıyla tüketiciyle buluşan “Hayat Demleme Soğuk Çay” serisi, demleme çay ile % 10 oranında meyve suyunun birleşiminden oluşuyor ve hem Hayat Su dünyasında hem de soğuk çay kategorisinde bir ilk olma özelliği taşıyor.... Devamı »