Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ISI DİRENCİ GELİŞTİRİLMİŞ YENİ BOPP FİLM

ISI DİRENCİ GELİŞTİRİLMİŞ YENİ BOPP FİLM

İNNOVİA FİLMS Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.innoviafilms.com

ISI DİRENCİ GELİŞTİRİLMİŞ YENİ BOPP FİLM
Innovia Films, Propafilm  şeffaf özel ambalaj filmleri serisinde yeni bir filmin lansmanını yapıyor. CHS, geleneksel polipropilen filmlere kıyasla gelişmiş termal direnç ve büzülme özellikleri sunar. Çeşitli gıda pazarlarında poşet ve kapak gibi uygulamalar için laminatlarda geleneksel dış ağ filmlerinin yerini alacak şekilde tasarlanmıştır.
Innovia Films Ambalaj Ürün Geliştirme Müdürü Paul Watters, “CHS ile filmin yeni uygulama alanlarında kullanılmasına olanak tanıyan gelişmiş işlevselliğe sahip bir BOPP film geliştirdik. Otoklav poşet uygulamalarında kullanılan laminat yapıların dış filmi olarak filmin performansında özellikle başarılı olduk. Bu uygulama alanında çok sayıda karışık malzeme laminatı kullanılmaktadır ve basitleştirilmiş yapılara yönelme nedeniyle, kullanılan geleneksel filmlere alternatifler sunmak önemlidir ve CHS bu çözümün bir parçasıdır. ”
Watters, "CHS, gelecekte daha iyi ve daha verimli geri dönüşüm için tek malzemeye dayalı yeni yapılar geliştirme yolculuğunda müşterilerimize yardımcı olacak."
Diğer birçok Propafilm ürünü gibi CHS, Interseroh tarafından Geri Dönüşüm İçin Üretilmiştir olarak sınıflandırılmıştır. Paul Watters, "CHS'nin Interseroh sertifikası, filmin polipropileni geri dönüştürmek için altyapının mevcut olduğu ülkelerde geri dönüştürülebileceğini gösteriyor."

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Sütaş Çiftilği’nden Kaf Kefir

    Kafkas dağlarından toplanan anaç kefir danelerinden elde edilen kefir mayası ile Sütaş Çiftliği’nin sütlerini bir araya getiren Kaf Kefir; sade ve meyveli çeşitleriyle raflarda yerini aldı.... Devamı »