Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / INTERDYE & PRINTING EURASIA 2022, 4 Yıl Aradan Sonra Sektörü Bir Araya Getirecek

INTERDYE & PRINTING EURASIA 2022, 4 Yıl Aradan Sonra Sektörü Bir Araya Getirecek

Interdye & Textile Printing Eurasia Fuarı, İstanbul’daki büyük buluşmasına hazırlanıyor.

INTERDYE & PRINTING EURASIA 2022, 4 Yıl Aradan Sonra Sektörü Bir Araya Getirecek
www.artkim.com.tr

Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği (TTTSD)  ve Artkim Fuarcılık iş birliği ile gerçekleştirilecek olan 5. Uluslararası Boyarmadde, Pigmentler, Tekstil Kimyasalları, Dijital Tekstil Baskı, Boyama ve Teknolojileri Fuarı: Interdye & Textile Printing Eurasia, pandemi nedeniyle verilen aranın ardından, bu yıl 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ülkemizin güçlü ihracat oyuncularından tekstil sektörünün gelişiminde önemli rol üstlenen Interdye & Textile Printing Eurasia Fuarı, bu yıl da katılımcı firmalara; Avrasya bölgesindeki tekstil terbiye, boyama ve baskı çözümlerini geliştirme, sektörün en iyilerini bir araya getirme, mevcut ilişkilerini güçlendirme, iş bağlantılarını geliştirip yeni ticari ilişkilerin kurulması imkânı sunacak.

Uluslararası ziyaretçileri ve katılımcıları bir araya getirerek, sektör paydaşlarının ürünlerini ve teknolojilerini tanıtmaya ve firmaların yeni uluslararası pazarlara açılmalarına fırsat sunacak olan fuar, ayrıca yurt içinden ve yurt dışından gelecek konuşmacıların sektör ile ilgili gündem oluşturan konuları değerlendirileceği konferanslarda sektör için önem taşıyan birçok sunuma ev sahipliği yapacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR