Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Innovia Films Yola Yeni İletişim Kampanyasıyla Çıkıyor: ''Daha İyi Bir Gelecek''

Innovia Films Yola Yeni İletişim Kampanyasıyla Çıkıyor: ''Daha İyi Bir Gelecek''

Kampanya, tüketicilere daha sürdürülebilir ambalajlar sunulmasında malzeme biliminin önemine ışık tutuyor.

Innovia Films Yola Yeni İletişim Kampanyasıyla Çıkıyor: ''Daha İyi Bir Gelecek''
Innovia Films yeni iletişim kampanyası “Daha İyi Bir Gelecek’’ lansmanını duyurdu. Kampanya, Innovia’nın gelecek için tüketici ambalajlarında, etiketlerde ve grafik filmlerde kullanılan daha iyi ve daha sürdürülebilir ve geri dönüştürülebilir malzemeler yaratmadaki rolünü destekliyor.

Innovia Films geride bıraktığı 90 yıl boyunca, dünya çapında bir oyuncu olmuştur ve malzeme biliminde muazzam bir performans sergilemeye devam etmektedir. “Yaptığımız işin özünde bu yatıyor. Bunun iç ve dış iletişimimize de yansımasını istedik.” diyor Innovia Baskanı Guenther Birkner. Innovia Films Avrupa Genel Müdürü Simon Huber, “Sürdürülebilir ambalaj çözümlerinin geliştirilmesi ve geniş ölçekte uygulanması tüm hızıyla devam ediyor.’’ Şeklinde açıklamada bulunuyor.

“Daha iyi Bir Gelecek” adlı yeni kampanya önümüzdeki haftalar ve aylar içerisinde küresel çapta yaygınlaştırılacak ve medyada, fuarlarda, şirket içinde ve Innovia Films’in tüm medya kanallarında yürütülecek iletişim faaliyetlerinin odak noktasını oluşturacak. “Birçok sektöre yönelik çalışmalarımızın ve film portföyümüzün ne kadar güncel oldugunu yansıtmak için, çok temiz ve modern bir tasarım seçtik. Birçok ülkede müşterileri olan dünya çapında bir şirket olduğumuz için kampanyanın evrensel olmasını istedik bunu başardığımız ve kampanyanın ‘görünüm ve hissiyatının’ tüm bölgelerde işe yaradığı için gurur duyuyoruz.” Diyor Sürdürülebilirlik ve İletişim Müdürü Marika Knorr.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR