Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Hindistan’daki Nissei ASB Eğitim Enstitüsü; Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından “Japon Tarzı Üretim Enstitüsü” (JIM) olarak tescillenmişti

Hindistan’daki Nissei ASB Eğitim Enstitüsü; Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından “Japon Tarzı Üretim Enstitüsü” (JIM) olarak tescillenmişti

ERENSOY GIDA VE AMBALAJ Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.erensoy.com

Hindistan’daki Nissei ASB Eğitim Enstitüsü; Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından “Japon Tarzı Üretim Enstitüsü” (JIM) olarak tescillenmişti
Nissei ASB Machine Co., Ltd., Hindistan’daki üretim alt kuruluşunun eğitim ensitüsünün, Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından “Japon Tarzı Üretim Enstitüsü” olarak tescillendiğini, sertifika töreninin 23 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirildiğini duyurdu.
Hint Hükümeti tarafından teşvik edilen “Hindistan’da Üret” politikasına katkıda bulunmak, Hindistan’daki Japon şirketleri için vasıflı insan kaynağını güvenceye almak ve geliştirmek amacıyla  Japon Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Japon Tarzı Üretim Enstitülerinin (Japonya – Hindistan Üretim Enstitüsü – JIM) kuruluşunu desteklemektedir. ASB’nin dünya kalite standartları için hedefleri bu amaç doğrultusunda şekillenmiştir. Bu nedenle ASB Aralık 2019’da Hindistan’da “ASBI-JIM” olarak bir üretim tesisi kurmuştur.
Endüstiyel Eğitim Enstitüsü’nden seçilen 40 üst seviye öğrencinin ASBI-JIM’e kayıtları yapıldı. Bu enstitüde başka birçok kazanımın yanı sıra öğrenciler ASB tarzı üretim teknolojilerini öğrenecek ve uygulama tecrübesi kazanacaklar.
ASBI-JIM’in Hindistan’daki üretim sanayiinin gelişimine katkılarından dolayı 23 Nisan 2021 günü Japonya’da Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığında sertifika töreni düzenlendi.
ASB güvenli ve çevre dostu şişe ve kavanoz kalıplamanın yanı sıra uluslararası üretici ve sürdürülebilirlik yönetim anlayışının bir temsilcisi olarak Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri(SHK) gibi sosyal konuların çözümüne katkıda bulunmaya devam edecektir.
ASB merkez ofisi doğal güzellikleri ile meşhur, Japonya’da Nagano vilayetine bağlı Komoro şehrindedir. Kurumsal ilkelerinden bazıları şunlardır: “İnsanlar ve toplum için refah.”, “Yüksek teknoloji ve servis sunarak şirket büyümesinin devamlılığı.”

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    Bell Holding, 80 yılı aşan süredir yatırımlarıyla Perfektüp, SenapaStampa, İnterkap, Tulipack ve IPS şirketleri ile Ambalaj endüstrisine öncülük etmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile alüminyum tüp, lamine tüp, alüminyum aerosol kutu, plastik şişe, kase, kap, kapak ve kendinden yapışkanlı etiketleri Gıda, İlaç, Kişisel Bakım, Kozmetik ürünlerinde tercih edilmektedir.... Devamı »
  • Türk Firmasından Almanya'ya 5 Eksenli CNC Makine İhracatı

    Türk Firmasından Almanya'ya 5 Eksenli CNC Makine İhracatı

    İstanbul merkezli Usel Makina ile Almanya’nın alanında lider makina üreticisi LÖFFLER GmbH arasında Türkiye’de 5 eksenli CNC makinaların üretimi konusunda 2019 yılında yapılan anlaşmaya istinaden ilk makinanın kabul testleri başarı ile gerçekleştirilerek CNC makinaların ihracatına başlandı.... Devamı »