Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / Geri Dönüşüm Alanında Özel Sektör ve Yerel Yönetimleri Buluşturan Fuar: WE-CYCLE

Geri Dönüşüm Alanında Özel Sektör ve Yerel Yönetimleri Buluşturan Fuar: WE-CYCLE

Gelecek nesillere temiz kentler bırakacak proje ve teknolojiler, fuar kapsamında 12-14 Mayıs tarihleri arasında fuarizmir’de sergilendi.

Geri Dönüşüm Alanında Özel Sektör ve Yerel Yönetimleri Buluşturan Fuar: WE-CYCLE
www.izmirfair.com.tr 

Sürdürülebilir ve çevre dostu bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir ve pek çok belediyenin çevre ve teknolojilerine yönelik projelerinin sergilendiği WeCycle Fuarı, Türkiye’de geri dönüşüm alanında yerel yönetimler ve özel sektör iş birliğinde düzenlenen ilk fuar olarak tarihe geçti. Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için kentte atık oluşumunun engellenmesi, azaltılması ve kaynağında dönüştürülmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve EFOR Fuarcılık işbirliğiyle gerçekleştirilen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı üç günde 28 ülke ve 41 ilden ziyaretçiyi ağırladı. 

İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Burada atıkların kaynağında ayrıştırılması en önemli konu... Bunu yapabilirsek aslında çöpü bir kaynak olarak kullanabilmek mümkün.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR