Cuma , 18 Ekim 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 22 Yıllık Gücüyle Bu Fuar Herkese Kazandırıyor!

Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 22 Yıllık Gücüyle Bu Fuar Herkese Kazandırıyor!

MEDYAFORS’un kazandıran fuarlarının nabzının attığı İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 17-20 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan Bayim Olur musun? 22. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, sektöre yön verecek yeni fırsatlar sunuyor.

Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 22 Yıllık Gücüyle Bu Fuar Herkese Kazandırıyor!
17-20 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan bu prestijli fuar, 2025 yılına güçlü bir giriş yapmak isteyen markalar ve franchise yatırımcılarını bir araya getiriyor. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 22 yıllık deneyimiyle sektörde fark yaratıyor. Geçtiğimiz yıl 500 milyon doların üzerinde iş hacmi yaratılan fuarda, bu yıl da binlerce franchise adayının yeni iş fırsatlarıyla buluşması hedefleniyor. 2003 yılından bu yana girişimcilik ve franchising kültürünün gelişmesine büyük katkılar sağlayan fuar, markaları büyüten başarı hikâyeleri ile dikkat çekiyor. Her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısı, fuarın ne denli önemli bir platform olduğunu gösteriyor. Türk markalarını dünya sahnesine taşıyan Bayim Olur musun? Fuarı, yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın üçüncü en büyük franchise fuarlarından biri olarak kabul ediliyor.

Yaratılan iş hacmi ve yatırım potansiyeli
Geçtiğimiz yıl, 2023 yılında 200’den fazla marka, fuar boyunca 28.346 ziyaretçi ile buluşarak 3.000’den fazla yeni franchise anlaşması için ön görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretçilerin %87.8’i yatırım yapmaya hazır franchise adaylarından oluşurken, markaların büyüme hedefleri için eşsiz bir fırsat sundu. Fuar, sadece yerel pazarda değil, Orta Doğu, Avrupa, Rusya ve Afrika’dan 55 farklı ülkeden gelen yabancı yatırımcı adaylarıyla da iş birliği olanakları yaratarak, markaların globalleşme yolculuğuna katkı sağlıyor. Ayrıca MEDYAFORS Franchise Yatırımcı Koordinatörlüğü, yatırımcılara franchise yatırımlarında destek oluyor ve işletme yolculuklarında eşlik ediyor. Yaratılan bu dinamik pazar yeri, MEDYAFORS'un sektördeki liderlik konumunu daha da pekiştiriyor.

Güçlü bir 2024 Fuarı için hazırlıklar tamam
2025 yılına güçlü bir adım atmak isteyen markalar için Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, iş dünyasının kapılarını aralıyor. Yatırımcılar, fuar süresince katılımcı markalarla birebir görüşerek kendi işlerini kurma yolunda önemli adımlar atacaklar. Fuarın sunduğu bu benzersiz platform, markaların büyüme stratejilerini güçlendirecek ve yeni iş birliklerinin kapılarını aralayacak.

2024 Bayim Olur musun? Fuarı hedefleri
• 22 Yıl: Bayim Olur musun? Fuarı, 22 yıldır kesintisiz olarak düzenleniyor ve her yıl daha da büyüyerek sektörün en önemli buluşma noktası olmaya devam ediyor. MEDYAFORS, sektöre yön veren yenilikçi adımlarıyla fark yaratıyor.
• 500 Milyon Dolar: 2024 yılında fuarda yaratılacak tahmini iş hacmi.
• 4.000+ Franchise Adayı: Fuar süresince ve sonrasında beklenen franchise anlaşma sayısı.
• 200+ Marka: Fuara katılan yerli ve yabancı marka sayısı.
• 30.000+ Toplam Ziyaretçi: Tahmini yerli, yabancı toplam ziyaretçi sayısı.

Sonuç olarak;
22. Bayim Olur musun? Fuarı, 2024 yılında sektörde fark yaratmak isteyen markalar ve franchise yatırımcıları için vazgeçilmez bir platform olmaya devam ediyor. 17-20 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul-Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan bu fuar, iş dünyasının yeni başarı hikâyelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ATHAPACK MAXOM F320/460

    ATHAPACK MAXOM F320/460

    Özellikleri: • Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir. • Çeşitli paket tipleri; yastık, körüklü, oturan gibi.... Devamı »