Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Gemak ve Endress+Hauser Türkiye iş birliğini genişletti

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye iş birliğini genişletti

Endress+Hauser Türkiye, “OEM Prime İş Ortağı” seçtiği Gemak Gıda Endüstri Makinaları ile ortak çözümler sunmaya devam edeceklerini duyurdu.

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye iş birliğini genişletti

Gemak ve Endress+Hauser Türkiye, teknoloji uygunluğunu sağlamak, işletme verimliliğini artırmak, maliyetleri azaltmak, riski azaltmak ve son kullanıcı firmalar için daha fazla değer sağlayan yeni hizmet modelleri geliştirmek için 10 seneden uzun süredir işbirliği yapıyor.

Gemak Genel Müdürü Necil Büyükpamukçu, “Endress+Hauser'in OEM Prime İş Ortağı olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Endress+Hauser, global pazarda olduğu gibi Türkiye’de de enstrümantasyon ekipmanı sağlama konusunda güvenilir bir liderdir. OEM İş Ortağı programı, Gemak için teknik hizmet portföyümüzü genişletmek ve benzersiz müşteri hizmetleri sunarken endüstriye yüksek kaliteli çözümler sağlamaya devam etmek için müthiş bir fırsattır” dedi.

Endress+Hauser'in OEM İş Ortağı Programı, somut iş sonuçlarına, çalışan eğitimine odaklanan, yüksek düzeyde ve stratejik OEM müşteri ilişkisi geliştiren bir konsept.

Endress+Hauser Türkiye Genel Müdürü Lütfü Bilgen, “Gemak’ı OEM Prime İş Ortağı olarak takdim etmekten memnuniyet duyuyoruz. OEM İş Ortağı Programını geliştirmemizin nedeni, iş ortaklarımızın büyüme, operasyonel verimlilik ve müşterilerine daha fazla değer yaratma konusundaki iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktır. Bu kapsamda Gemak’la çalışma fırsatı kazanmak bizim için de heyecan verici bir deneyimdir" dedi.

Gemak, OEM Prime İş Ortağı olarak, Endress+Hauser çözümleriyle yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine sunduğu değerleri artıracak.

Gemak ve Endress+Hauser'in misyonları, sektörün gereksinimlerini anlamayı, uzun vadeli ilişkiler kurmayı ve müşteri özelindeki zorluklar için doğru teknoloji çözümünü bulmayı içeriyor. OEM Prime İş Ortaklığı, her iki şirketin de müşteri sadakatini artırması, sürdürmesi ve güvenilir iş ortağı statüsünü koruması için tutarlı bir şekilde çaba göstermesini sağlayacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Barilla’dan Çevre Dostu Kampanya

    ​Barilla’dan Çevre Dostu Kampanya

    Barilla, 18 Mart Küresel Geri Dönüşüm Günü’nde “Secondhand Box” (İkinci El Kutu) adıyla yenilikçi ve çevreci bir kampanya başlattı. Kampanya ile gelişen ve yaygınlaşan ikinci el ürün satış platformlarında ürünlerin taşınmasından kaynaklı kirliliğe ve sürdürülebilir uygulamaların benimsenmesine dair farkındalık artırılması amaçlanıyor.... Devamı »
  • Yenilebilir Antiviral Korona Bariyeri İhracata Değer Katacak

    Yenilebilir Antiviral Korona Bariyeri İhracata Değer Katacak

    Yıldız Teknopark bünyesinde yer alan Yıldız Kuluçka Merkezi kadın girişimcilerinden Hyggefoods’un, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi Dekanı Gıda Prof. Dr. Osman Sağdıç’ın danışmanlığında geliştirdiği antiviral yenilebilir kaplama sıvısı BioCoBloc!... Devamı »