Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Flexible (Esnek) Ambalaj Taleplerine Hızlı Yanıt

Flexible (Esnek) Ambalaj Taleplerine Hızlı Yanıt

İmal Baskı Ambalaj, her türlü gıda ambalajı için çözümler sunuyor.

Flexible (Esnek) Ambalaj Taleplerine Hızlı Yanıt
www.imajambalaj.com.tr

Flexible (esnek) ambalaj sektöründe 2001 yılında faaliyetlerine başlayan İmaj Ambalaj, Gebze’de 25.000 m2‘si kapalı olmak üzere toplam 41.000 m2‘lik tesisinde üstün teknolojili makine parkı, konusunda uzman ve deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet sağlıyor.

Çeşitli sektörlerde baskılı, baskısız, laminasyonlu ve cold seal’li flexible (esnek) ambalaj üreten İmaj Ambalaj, gıda ambalajı üretimine yoğunlaşmış olmasının yanında, her tür flexible (esnek) ambalaj üretiminde aynı yüksek kalitede hizmet veriyor. Hızlı servis ve teslimat prensiplerini benimsemiş olan İmaj Ambalaj yurt dışında da güven duyulan bir dış ticaret firması olarak yerini alıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    “İnandığımız sürdürülebilir başarının peşinden gitmemiz, bize her zaman yeni ufuklar belirliyor. Bu sayede 40 yıl boyunca her zaman daha iyiye gitmeyi başardık ve bu şekilde devam etmesi için büyük bir disiplinle çalışıyoruz.” EMRE KURT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ Onur Packaging Vice Chairman of the Board of Directors... Devamı »
  • Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açıldı. Açılışta konuşma yapan ASD Başkanı Zeki Sarıbekir, sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında en önemli noktanın 'Sorumlu Üretim ve Tüketim' konusu olduğunun altını çizdi. Fuarın açılış gününde ayrıca Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2021’in kazananları da ödüllendirildi.... Devamı »