Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ENERJI TASARRUFLU YENI ERITME CIHAZI: VISION

ENERJI TASARRUFLU YENI ERITME CIHAZI: VISION

ROBATECH Hakkında Detaylı Bilgi İçin: www.robatech.com.tr

ENERJI TASARRUFLU YENI ERITME CIHAZI: VISION
Robatech 17/ 18/ 23 Mart tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilen Dünya Prömiyeri’nde yüksek kaliteli tutkal uygulamasına yönelik geliştirdiği enerji tasarruflu yeni eritme cihazı Vision’ı tanıttı. İsviçreli üretici tamamen yeni bir platform üzerinde ürünlerin güvenle yapıştırılması ve uygun maliyetli bir operasyon için yerden tasarruf eden tasarıma ve yenilikçi özelliklere sahip akıllı bir eritme cihazı geliştirdi. İnovasyon ve Stratejik Pazarlama Direktörü Martin Spalinger, geliştirilen yeni tanka yönelik açıklamalarda bulundu: Vision, tutkallama prosesine bambaşka bir boyut kazandıran tamamen yeni bir eritme cihazıdır. Ürün ile ilgili sözlerine şu şekilde devam etti: Tutkal uygulaması, tıpkı bir İsviçre saati mekanizması kadar tekrarlanabilir hassasiyette ve eşit. Vision, zorlu termoplastik sıcak tutkalları bile nazik bir şekilde eritir, tutkal viskozitesini sabit tutar ve sıcak tutkalı sabit basınç ile uygulama kafasına iletir. Böylece, yüksek hassasiyetli tutkal uygulamalarında güvenilirlik, özellikle de birincil ambalajların yapıştırılmasında ihtiyaç duyulan güvenilirlik, belirgin şekilde arttırılır. Vision, önceki model olan Concept ile karşılaştırıldığında %20 daha az enerji tüketir.
Smart Terminal (Akıllı Terminal) operatörlerin işini hafifletir
Robatech, Smart Terminal ile eritme cihazı pazarına mükemmel bir özellik getiriyor. Güncel çalışma durumu ve bilgileri, cihazdaki LED çubuk üzerinden, değişen renklerle gösterilir. Avantaj: Operatör, tutkallama prosesinin sorunsuz şekilde çalışıp çalışmadığını ve tutkalın ne zaman doldurulması gerektiğini uzaktan görebilir. Güncel pompa basıncı göstergesi, durum kodları ve dört fonksiyon tuşu, kullanımı ve hızlı müdahaleyi kolaylaştırır.
Montaj ve sistem entegrasyonu için esneklik
Vision, makine üreticilerine çok seçenek sunar. Eritme cihazı, boyuna veya enine monte edilebilir. Kullanım uzaktan veya isteğe bağlı olarak öne veya yana monte edilen dokunmatik ekran üzerinden gerçekleşir. Sıcak tutkal hortumları, 45 derece açıya sahip yenilikçi FlexPort bağlantısı üzerinden, yerden tasarruf sağlayarak farklı açılarda bağlanabilir. Bu, müşterilere Vision’u uygulama kafalarına olabildiğince kısa bir mesafe ile konumlandırma ve sıcak tutkal hortumlarını kısa tutma esnekliği sağlar. Robatech Kontrol Sistemi, ayrıca üretim hatlarına kolay entegrasyon için açık arayüzler ve standartlaştırılmış fieldbus protokolleri sunar.
Yüksek hassasiyetli tutkal uygulaması için yeni sıcak hortumu
Robatech, Dünya Prömiyeri’nde başka bir yeni ürün ile şaşırttı: Performa. Yeni sıcak tutkal hortumu Performa, 100 ile 20.000 mPas viskoziteler için uygundur ve Robatech’in Enduro modeli gibi geleneksel sıcak hortumları ile karşılaştırıldığında %45’e kadar daha az enerjiye ihtiyaç duyar. Robatech, PrimeConnect bağlantısının geliştirilmesiyle aynı anda birden fazla hedefe ulaştı.W Müşteriler, Performa’yı özel aletler olmadan, tak ve çalıştır yöntemi ile hızlı ve hatasız monte edebilir. Ayrıca tutkal viskozitesi, eritme cihazındaki bağlantı noktalarında ve uygulama kafasında da sabit kalır. PrimeConnect tam yalıtımlıdır ve olağan ısı kayıplarını engeller.
Modüler Yapı ile Tutkallamada Yeni Boyut
Robatech, diğer ürünlerinde olduğu gibi yeni ürünlerinde de geriye dönük uyumluluk sözünden taviz vermiyor. Vision, 2000 yılı ve sonrasında üretilen tüm sıcak tutkal hortumları ve uygulama kafaları ile uyumludur. Performa, Concept serisi eritme cihazlarıyla kombinasyon halinde Enduro sıcak tutkal hortumları ile kullanılabilir. Bu, müşterilere mevcut sistemlerini kademeli olarak, enerji tasarruflu sistem bileşenleri ile sonradan donatma ve tutkal uygulama kalitesini optimize etme imkanı sunar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR