Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / “Daha Yeşil Bir Dünya İçin Teknoloji Üretiyoruz” ÜSTÜNİŞ MAKİNA

“Daha Yeşil Bir Dünya İçin Teknoloji Üretiyoruz” ÜSTÜNİŞ MAKİNA

"Hem plastik geri dönüşüm firmalarının daha fazla geri dönüşüm yapmasına, hem de daha yeşil bir dünya yaratılmasına katkıda bulunuyoruz."

“Daha Yeşil Bir Dünya İçin Teknoloji Üretiyoruz” ÜSTÜNİŞ MAKİNA
Mehmet BEKTAŞ - Yönetim Kurulu Başkanı
 
1982 yılında başladığımız ticari hayatımıza ilk günkü heyecanımızla ve sürekli olarak gelişime odaklanmış halde devam etmekteyiz. Bilgi birikimimiz, tecrübeli kadromuz ve modern makine parkımızla yüksek kalite standartlarında, verimli ve kullanıcı dostu makinalarımızı Plastik Geri Dönüşüm sektörünün hizmetine sunmaktayız.
 
Maksimum verim ve minimum maliyet ilkesiyle hizmet veren, yüksek teknolojili, çevre dostu Plastik Geri Dönüşüm makineleri üreterek ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamaktayız. Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla sektörümüzde dünyanın tercih ettiği marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Ergene, Tekirdağ’da yer alan fabrikamızda üretimini gerçekleştirdiğimiz Plastik Geri Dönüşüm Makineleri ile 48 ülkede plastik atıklar işlenerek, yeniden kullanılabilir plastik hammadde haline dönüştürülmektedir. Plastik Geri Dönüşüm tesislerinde kullanılan makinelerin tamamını kendi bünyesinde üretme kapasitesine sahip ender üreticilerden biri olan firmamız, her geçen gün daha yenilikçi ve daha yüksek verim sağlayan makineler üretebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu anlamda hem plastik geri dönüşüm firmalarının daha fazla geri dönüşüm yapmasına, hem de daha yeşil bir dünya yaratılmasına katkıda bulunuyoruz.
 
 
Üretim Teknolojilerimiz
Firmamız bünyesinde makine imalat aşaması, bilgisayar destekli parametrik çizim programlarında 3 boyutlu tasarım ile başlar. Tasarım aşamasında tasarımcı mühendislerimiz makinelerin işlevsellik, kalite, verimlilik ve kullanım kolaylığı özelliklerini optimize etmektedir. Makinelerin imalat öncesi mukavemet, ısıl analiz, mekanik titreşim gibi özellikleri bilgisayar destekli olarak analiz edilir. İmalat aşamasında makine parçaları fabrikamızda bulunan CNC torna, CNC dik işleme merkezi, CNC borverk tezgahlarımızda CAM programları yardımıyla yüksek hassasiyetle işlenmekte ve montaja hazır hale getirilmektedir.
 
Montaj aşamasında tecrübeli kaynak personelimizce ve kaynak robotlarımızla MIG MAG ve TIG kaynak yöntemleri kullanılarak makinelerimizin montajları yapılmaktadır. İmalat tamamlandıktan sonra konusunda uzman teknik personel tarafından ürünlerimizin son kalite kontrolleri ve standartlara uygunluğu kontrol edilerek teslimata hazır hale getirilmektedir. Üretimde toplam kalite yönetimini temel alan firmamız, Ar-Ge faaliyetlerine de önemle devam etmekte, her alanda sürekli iyileştirme çalışmaları yaparak makinelerimizin müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmesine devam etmektedir.

Çevre Politikamız
Firmamızda üretimin her aşamasında çevre koruma politikalarına uygunluk ve kıt kaynakların en verimli şekilde kullanımı hedeflenmektedir. Ülke ekonomisine ve çevre temizliğine son derece faydalı olan Plastik Geri Dönüşüm Makinelerimizi imalat sürecinden itibaren çevre dostu olarak üretmekteyiz. Ancak bu şekilde, gelecek nesillere sağlıklı, yaşanabilir bir doğa bırakabilme çalışma ve gayretlerine katkıda bulunabileceğimizin bilincindeyiz.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR