Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / ​Başarılı Bir Interpack Fuarı Deneyimi: İhracatta Yeni Bir Döneme Adım Atıyoruz

​Başarılı Bir Interpack Fuarı Deneyimi: İhracatta Yeni Bir Döneme Adım Atıyoruz

Onur Plastik Ambalaj İhracat Operasyonları Uzmanı Birol Demircan Anlatıyor...

​Başarılı Bir Interpack Fuarı Deneyimi: İhracatta Yeni Bir Döneme Adım Atıyoruz
Düsseldorf / Almanya’da gerçekleştirilen son Interpack fuarı, katılımcılar tarafından zayıf geçtiği şeklinde yorumlansa da, bizim gözlerimizde farklı bir tablo ortaya çıktı.
Pandemi nedeni ile 2023 yılına ertelenen fuarın 6 yıldır yapılmıyor oluşu, beklentiyi fazlası ile yukarıya taşımıştı. Fuar, ziyaretçi sayısı bakımından zayıf görünse de gayet verimli görüşmeler gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Bu fuarın, hem ülkemiz hem de şirketimiz adına ihracat noktasında büyük bir fayda sağlayacağına inanıyoruz. Gelen geri dönüşler ve tanıdık firmalardan aldığımız olumlu tepkiler, bizi son derece mutlu etti. Geçen yıllar içerisinde firmamızın sektörde bir üst lige çıktığını, saygı duyulan ve daha önemlisi güven veren bir firma profili çizdiğimizi de gözlemledik.
Bu olumlu deneyim sayesinde, yükselen motivasyonumuz ile birlikte yürünecek daha çok yolumuz olduğunu da görmüş olduk. Rehavete kapılmadan, kalite ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, her gün biraz daha üstüne koyarak kendimizi geliştireceğimiz bu yolda emin adımlarla devam ediyoruz. Şu anda nasıl daha iyi bir noktaya gelebileceğimizi düşünmek için harekete geçiyoruz. Bu süreçte yapılması gerekenleri belirlemeye ve uygulamaya devam edeceğiz.
Türk firmalarının yoğun katılım sağladığı fuarın, tüm Türk firmaları için olumlu geçtiğini gözlemledik. Bu da bizi ayrıca mutlu etti. Avrupa'nın en büyük ambalaj fuarında yer almanın keyfini çıkardık ve ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz.
Bu başarılı Interpack fuarı deneyimiyle birlikte, şirket olarak yeni bir döneme adım atmaya hazırız. Gelecekteki fuarlar için hızla çalışmalarımıza başladık. Ülkemizi dünya çapında başarıyla temsil etmeye devam edeceğimize dair inancımız tam.
Gelecekteki fuarlarda daha da büyümek ve başarılarımızı sürdürmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Corona Virüsten Korunmada Ambalajlı Gıda Önerisi

    Corona Virüsten Korunmada Ambalajlı Gıda Önerisi

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, dünyanın ve Türkiye’nin dengesini alt üst eden COVID-19’la ilgili kritik uyarısını yineledi: “Bu virüsten korunmanın en önemli yollarından biri ambalajlı ürünler. Fabrikalarımızın üretime devam etmesi, ülkemizin ve yaşadığımız dünyanın bu zor zamanları atlatmasına yardımcı olacak.”... Devamı »