Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Atik Makina Yeni Yerinde!

Atik Makina Yeni Yerinde!

Uzun süredir İstanbul'da plastik Ambalaj ve Poşet Makinaları sektörüne yedek parça ve ekipmanları sağlayıcısı olarak ideal işletmelerden biri olmayı başaran Atik Makina, Sefaköy Sanayi Sitesi’nde yeni yerine taşındı!

Atik Makina Yeni Yerinde!
3 katlı olan bu binada Plastik Poşet Makinaları yedek parça ekipmanları temin, tedarik ve imalatını yapan firmanın yeni yerinde bünyesine katmış olduğu talaşlı imalat, bakım, onarım, revizyon ve teknik servis hizmetleri firmayı daha da güçlü kılmıştır.
Geçtiğimiz gün açılışı gerçekleşen, Atik Makina’nın sahibi Tamer ÖZÇELİK " Plastik Ambalaj ve Poşet Sektörümüz için önemli olduğunu düşündüğümüz ve tecrübemize güvendiğimiz bir çalışma içerisindeyiz. Eski yerimiz yoğun talep nedeniyle yeterli değildi. Atik Makina olarak yeni yerimizde 300 m2 de hizmet vermeye başladık. Araç filomuzu 5 araca yükselterek ve yeni ekip arkadaşlarımızla 8 kişilik bir aile olarak sektörümüze hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Firmamızda, Ambalaj ve Poşet sektöründeki tüm yeniliklere uygun olarak geliştirdiğimiz ürünlerin kalitesinden taviz vermeden ilerlemekteyiz. Yeni ürün çeşitlerimizle birlikte İtalya, Almanya ve Tayvan’dan yapmış olduğumuz ithalatlarımızla daha güçlü stok ve daha hızlı hizmet anlayışımızla özverili bir şekilde çalışmaktayız.
Deneyimli kadromuz, teknik ekipmanlarımız, güçlü stok ve ithalat gücümüzle daha iyi bir üretim alanında talebe karşılık vermek istedik" dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    Artkim Fuarcılık’ın, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtığı Putech Eurasia, Eurasian Composites Show, Foam Eurasia, Adhesives & Bonding Eurasia fuarları kapılarını kapattı. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Adhesives & Bonding Eurasia ve Foam Eurasia fuarları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.... Devamı »