Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / “Apack Olarak Gıdanıza Değer Katan Çözümler Üretiyoruz”

“Apack Olarak Gıdanıza Değer Katan Çözümler Üretiyoruz”

"Makinelerin kurulumundan, personelinizin eğitimine ve servis desteğine kadar müşterimizin yanında duruyoruz."

“Apack Olarak Gıdanıza Değer Katan Çözümler Üretiyoruz”
APACK gıda ambalaj, kapama ve vakum makinelerinin tasarım ve üretiminin arkasında uzun yılların deneyim ve uygulama emeği yatmaktadır. Son on yıldır kendi tasarladığımız makineleri, en küçük parçasına kadar yine kendimiz imal ediyoruz. Bilgi ve deneyimlerimizi kullanarak kendi koşullarımıza uygun, ekonomik, kalite standardı yüksek makineler imal edebileceğimize inandık. Bu bakış açısıyla yola çıktığımızda ilk olarak el ile çalışan basit paketleme makineleri imal ettik. Paketin kabı ile üzerindeki filmi yapıştıran ve bu arada ambalajın içindeki atmosferi istediğimiz nitelikte ayarlayan çok özel bir yöntem tasarladık. Sonrasında bunları daha da geliştirerek seri ambalaj yapabilen üretim zincirleri kurduk. Bugün hem yurdumuzda hem de yabancı ülkelerde 400’ü aşkın firmaya makine ve hizmet desteği veriyoruz. 
 
APACK Makineleri, hem gıda hem de medikal alanda ambalaj yapabilir. Makinelerimizin ISO22000 Gıda Ambalajına Uygunluk belgesi bulunmaktadır. 
TÜBİTAK gibi bilimsel araştırma kuruluşlarıyla, üniversitelerle ve laboratuvarlarla işbirliği yaparak uzun soluklu AR-GE çalışmalarına imza atıyoruz. 

Üretimini yaptığımız makinelerimiz APACK Garantisi ve 7/24 Servis Desteği ile sizlerin kullanımına sunulmaktadır. Satış sonrası müşterilerimizle bağlantımızı kesmiyoruz. Makinelerin kurulumundan, personelinizin eğitimine ve servis desteğine kadar müşterimizin yanında duruyoruz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ISK – SODEX 2023'ün Ana Gündemi Sürdürülebilirlik

    ISK – SODEX 2023'ün Ana Gündemi Sürdürülebilirlik

    İki yılda bir iklimlendirme sektörünün tüm dünyadan temsilcilerini tek çatı altında buluşturan ve zemin hazırladığı iş birlikleriyle sektörün büyüme ivmesine önemli bir katkı sunan ISK-SODEX, bu yıl 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.... Devamı »
  • ​En Yeni Robotik Teknolojiler WIN EURASIA’da Sergilenecek

    ​En Yeni Robotik Teknolojiler WIN EURASIA’da Sergilenecek

    Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyüyen ve gelişen robotik teknolojilere dair en trend ürünler, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında, “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla düzenlenen WIN EURASIA – World of Industry Fuarı’nda sergilenecek.... Devamı »