Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Ambalaj Sektörü 2022’nin Ticaret Platformuna Hazırlanıyor

Ambalaj Sektörü 2022’nin Ticaret Platformuna Hazırlanıyor

CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü, 31 Ağustos - 03 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ambalaj Sektörü 2022’nin Ticaret Platformuna Hazırlanıyor
www.cnrexpo.com

Gıda işleme sistemleri alanında Avrasya’nın büyük buluşması olarak nitelendirilen CNR Ambalaj İstanbul, dünya gıda işleme ve paketleme pazarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Binlerce sektör profesyonelinin ağırlanması beklenen fuarda ambalaj gıda işleme, paketleme makine ve ekipmanları ile tamamlayıcı ambalaja dair 100’lerce markanın ürünleri sergilenecek.

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen CNR Food İstanbul ile eş zamanlı düzenlenen fuar, gıda güvenliğinden pazarlamaya, markalaşmadan ihracata ve oradan da tüketiciye uzanan tüm sektörleri aynı çatı altında bir araya getirecek. 

CNR Ambalaj İstanbul, gıda üreticileri, içecek üreticileri, matbaa, baskı, kağıt, kozmetik, kimya, petrol ürünleri, temizlik ve hijyen ürünleri ile beyaz eşya üreticilerini fuar katılımcıları ile bir araya getirerek yeni iş ilişkileri kurmalarını sağlayacak.

CNR Ambalaj İstanbul katılımcı profilini ise ambalaj baskı teknolojileri, ambalaj makineleri, oluklu mukavva, kağıt, karton ambalaj üreticileri, plastik ve esnek ambalaj üreticileri, gıda paketleme makine ve ekipmanları, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj hammadde ve ara ürün tedarikçileri oluşturacak. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »
  • ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    ISI-TAN ISITMA SOĞUTMA’DAN ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde büyüyen bir marka olarak öne çıkan Isı-Tan Isıtma Soğutma 2001 yılı itibariyle enjeksiyon makinalarının can damarı olan ısı kontrol (kalıp sartlandırıcı) ve su sogutma (kapalı tip Chiller) cihazlarını üretmek amacıyla hizmet sunuyor.... Devamı »
  • SMC Yenilikçi Kablosuz Haberleşme Sistemini Sunuyor.

    SMC Yenilikçi Kablosuz Haberleşme Sistemini Sunuyor.

    SMC, kullanıcılara EtherNet / Ip ve Profinet uyumlu, merkezi olmayan bir çözüm sunuyor. Elektrik gürültüsünden etkilenmeyen, zorlu endüstriyel ortamlarda bile güvenilir olarak kabul edilen bir kablosuz fieldbus ünitesi olan EX600-W serisi piyasaya sunulmuştur.... Devamı »