Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Ambalaj Makinaları ve Konveyör Sistemleri Sektöründe HASEL; Projelendiriyor, Tasarlıyor ve İmalatını Gerçekleştiriyor.

Ambalaj Makinaları ve Konveyör Sistemleri Sektöründe HASEL; Projelendiriyor, Tasarlıyor ve İmalatını Gerçekleştiriyor.

Latin Amerika kıtası, Avrupa Kıtası, Asya Kıtası ve Türkiye Cumhuriyetleri olmak üzere birçok ülkede hizmet veriyor.

Ambalaj Makinaları ve Konveyör Sistemleri Sektöründe HASEL; Projelendiriyor, Tasarlıyor ve İmalatını Gerçekleştiriyor.
1980 senesinden bu yana Ambalaj Makinaları ve Konveyör Sistemleri sektöründeki tecrübe ve birikimlerini 2005 yılından itibaren Hasel adı altında müşterilerinin hizmetine sunan firma, kaliteyi cazip fiyatlarla alıcısına ulaştırma ilkesiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Kurulusundan bu yana her geçen gün gelisen ürün yelpazesi ve çalısan kadrosuyla hizmet veren Hasel, gerek yurt içi gerekse yurt dışından hizmet vermiş oldugu müşterilerinin takdirini kazanmış bulunmaktadır.

Kaliteli ürün ve hizmet, zamanında teslimat prensipleriyle birlikte operasyonlarını her geçen gün daha verimli hale getirerek kurumsallasan yapısıyla sizlere daha iyi hizmet vermek için çalısmaktadır. Müsterilerinin ihtiyaç duyduğu ambalaj makinalarının ve konveyör sistemlerinin kalite prensiplerine uygun ve rekabetçi fiyatlarla imalatını ve satışını gerçekleştirip, zamanında teslimatını ve satış sonrası desteğini sağlıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    Özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt kategorisindeki ürünlere tek tıkla ulaşmanızı sağlayan Kolijet, ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını ertesi gün ayağına getiriyor.... Devamı »