Cuma , 10 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / 1997’den Beri Paketleme Makinaları İmalatı ve Paketleme Çözümleri

1997’den Beri Paketleme Makinaları İmalatı ve Paketleme Çözümleri

Aypak Makine, çeyrek asırdır paketleme makineleri sektöründe faaliyet göstermekte olup, yerli malı makineler üretiyor.

1997’den Beri Paketleme Makinaları İmalatı ve Paketleme Çözümleri
www.aypakmakina.com
AYPAK 1997 yılında İstanbul’da kurulmuş olup, Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde 1200 m2’lik fabrikada faaliyetlerine devam ediyor. Gıda, kimya, kozmetik ve ilaç sektöründe farklı çeşit ürünlerin paketlenmesine yönelik yatay ve dikey tip paketleme makineleri ve flekso baskı makineleri imalatı yapıyor. 

Üretimi yapılan makine tipleri genel olarak; Tek kullanımlık Islak Mendil Paketleme makineleri, Yatay dolum ve paketleme makineleri, Dikey tek/çok-hatlı dolum ve paketleme makineleri, Flekso Baskı makineleri, proje üzerine özel üretim makineler gibi çeşitli tip paketleme makinelerinı kapsıyor. Araştırma ve geliştirmeye yapılan sürekli yatırımlar ve olumlu müşteri dönüşleri sayesinde AYPAK, 30 ülkeye ihracat yaparak sektörün referans noktası haline gelmiş bulunuyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • “EVDE KAL” GÜNLERİNDE  AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    “EVDE KAL” GÜNLERİNDE AMBALAJ ATIKLARI EVLERDE AYRI BİRİKTİRİLMELİ

    Ambalaj atıklarının geri kazanımı konusunda Türkiye’nin ilk yetkilendirilmiş kuruluşu olan ve 2019 yılı faaliyetleriyle 563 bin 554 ton ambalaj atığının geri dönüştürüldüğünü belgeleyen ÇEVKO Vakfı, zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmamamız gereken bu günlerde, atıkların ayrı biriktirilmesinin ve toplanmasının önemine işaret etti.... Devamı »