Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / 17. BeautyEurasia 35 Ülkeden 400’ü Aşkın Satın Alma Profesyonelini İstanbul’a Getiriyor

17. BeautyEurasia 35 Ülkeden 400’ü Aşkın Satın Alma Profesyonelini İstanbul’a Getiriyor

Türkiye ve Avrasya’nın lider sektör ve iş birliği platformu BeautyEurasia, 2022 yılında da yerli katılımcılar ile yabancı alıcıları buluşturmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

17. BeautyEurasia 35 Ülkeden 400’ü Aşkın Satın Alma Profesyonelini İstanbul’a Getiriyor
www.ite-turkey.com

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri için fuarlar düzenleyen Hyve Group, 15 – 17 Haziran tarihleri arasında BeautyEurasia Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı’nı 17’ncisini düzenlemek için hazırlıklarına devam ediyor. Yerli ve yabancı toplam bin katılımcının yer alacağı fuar, geniş bir coğrafyadan uluslararası üretici ve tedarikçilerin yeni ürün, hizmet ve yenilikçi teknolojilerini bir araya getirecek. İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörü buluşturacak BeautyEurasia, yeni iş anlaşmaları için hazırladığı fırsatların yanı sıra, karar verici kurum ve kuruluşların iş birliğinde, kozmetik sektörüne yön veren son gelişmeleri de gündeme taşıyacak.

17. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia, geçtiğimiz organizasyonunda katılımcıların ve firmaların yarattığı ticari başarıdan dolayı yoğun taleple kayıtları almaya başladı.

Sektörün Küresel Zincirleri, Güçlü Alıcılar İstanbul’da
Küresel markaların 17. BeautyEurasia’da yer almalarını kesinleştirdiğini belirten Hyve Group Bölge Direktörü Kemal Ülgen, “Hedefimiz, bir önceki yıl 56 ülkeden 150’den fazla satın alma profesyoneli ve yatırımcı ile fuar katılımcılarımızın gerçekleştirdiği 2 bin 500’ün üzerinde iş gelişmesini daha da yukarı taşımak. 17. BeautyEurasia’da büyümemizi sürdürüp sektöre sağladığımız katkıyı daha da arttırmak istiyoruz.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • RSM Grup’tan İki Dev Yatırım

    RSM Grup’tan İki Dev Yatırım

    RSM Grup, elektrik malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Bimed’e ve ambalaj makineleri sektöründe faaliyet gösteren Beta-Pak’a çoğunluk hisselerini satın alarak ortak oldu.... Devamı »