Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Yeni reklam filminde doğal meyveler başrolde…

Yeni reklam filminde doğal meyveler başrolde…

Jelibon’un rengârenk dünyası yenilendi!

Yeni reklam filminde doğal meyveler başrolde…
Yeni reklam filminde doğal meyveler başrolde…
 
Jelibon’un rengârenk dünyası yenilendi!
 
Meyve sulu eşsiz lezzetleriyle 7’den 70’e herkesin sevgilisi Jelibon baştan ayağa yenilendi. Sevenlerinin karşısına yeni lezzetleri, yeni logo ve ambalajlarıyla çıkan Jelibon’un doğal meyvelerin başrolde olduğu reklam filmi de büyük ilgi çekiyor.
 
Türkiye’nin en çok tercih edilen şeker markası* Jelibon, sevenlerinin karşısına artık yepyeni bir imajla çıkıyor. Ürün reçetesinden ambalaj kalitesi ve tasarımına kadar baştan aşağı yenilenen Jelibon’un yeni reklam filmi de yayına girdi.
 
1987’den beri çocukların severek tükettiği, annelerin ise çocuklarına güvenerek satın aldığı, gerçek meyve sulu Jelibon’un reklam filminde tadına doyulmaz doğal meyveler baş rolde…
 
Doğal meyveler çocukların merak ettiği sorulara tatlı tatlı cevap verirken, hem çocukları hem de tüm Jelibon tutkunlarını eğlendiriyor. Yenilenen renkli paketi ve lezzetiyle Jelibon’u tadan çocuklar eğlenceyi doyasıya yaşıyor.
 
Yönetmenliğini Anima İstanbul’dan Ayşe Ünal’ın yaptığı film Publicis Yorum imzası taşıyor.
 
1987 yılında Türkiye’nin ilk ve tek jelli şekeri olarak üretilmeye başlayan Jelibon, pazara sunulduğundan bu yana en çok tercih edilen şeker markası sıfatını koruyor. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajın Yıldızı DİMES

    Ambalajın Yıldızı DİMES

    Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, meyvelerin pozitif enerjisini Türkiye’deki tüm satış noktalarına taşıyan yeni ambalaj tasarımıyla gümüş ödülün sahibi oldu.... Devamı »
  • İskandinav Yarımadası

    İskandinav Yarımadası

    İskandinavya Avrupa'nın kuzey kısmında yer alan coğrafi bölgenin adıdır. İskandinav ülkeleri Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda'dır.... Devamı »