Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Teknoloji, Kalite, Güven, Düşük Maliyet Yüksek Randıman

Teknoloji, Kalite, Güven, Düşük Maliyet Yüksek Randıman

Sefa Makine, en son teknoloji ve tam müşteri memnuniyeti için çalışan uzman kadrosuyla şişeleme tesisleri alanında uzman çözüm ortağınızdır.

Teknoloji, Kalite, Güven, Düşük Maliyet Yüksek Randıman
Firma Tanıtımı:

Sefa Makina Sanayi Ticararet Ltd. 

1991 yılında kurulan firma, gelişen piyasa şartlarına göre yatırımını yaparak 1995 yılından itibaren SEFA MAKİNA SAN. VE TİC.LTD. ŞTİ. unvanı adı altında akışkan sıvı ürünlerin doldurulması, kapak kapatılması ve etiketlemesi için gerekli olan kapasitelerde şişeleme tesisleri kurmaktadır. Sefa Makine, meşrubat ve içecek sektörü için anahtar teslim şişeleme tesisleri imal etmek amacıyla kurulmuştur.

Firmanın ana faaliyet konusu her türlü içecek ve sıvının dolum operasyonlarını gerçekleştirecek tesisler kurmaktır.
Anahtar teslimi fabrikalar ciddi bilgi birikimi ve tecrübe gerektiren önemli projelerdir. 

Sefa Makine;

• Yatırımcının isteklerine, ekipman özelliklerine ve çalışma koşullarına göre en ideal yerleşim projesini hazırlar.
• Tesisteki birimlerin birbiriyle uyumlu çalışmasını sağlayabilecek şekilde dolum hattı ve yardımcı ünitelerin seçimlerini yapar ve uygun bölgelere yerleştirir. 

Kurulduğu günden buyana tam müşteri memnuniyeti odaklı üretim yapan Sefa Makine gelişen rekabet ve değişen pazar ihtiyaçlarını takip ederek teknolojisini sürekli yenilemektedir. En iyi makine parkını en ekonomik şekilde mal ederek, müşterisine taahhüt ettiği zamanda teslim etmektedir.
Sefa Makine; akışkan sıvı ürün şişelerini yıkama, doldurma, kapak kapatma ve etiketleme makinalarının müşterisinin talebi doğrultusunda ayrı ayrı ya da kombine olarak ve çeşitli kapasitelerde üretmektedir.

Makineler isteğe göre saatte 2.400 şişeden 32.000 şişeye kadar üretim yapabilme kapasitesine sahiptir. Boğazdan taşımalı havalı konveyör sistemleriyle şişeler yıkama, dolum ve kapak kapatmaya taşınmaktadır. Şişe taşıma hatlarıyla şişelerin etiketleme ve paketlemeye nakilleri sağlanmaktadır. Dolum makineleri cam, pet şişeler ve damacana olmak üzere istenilen her hacimde dolum yapabilmektedir. Tüm makineler tam otomatik olarak çalışır.

Bu sayede tesislerde üretim el değmeden yapılmaktadır. Ürünlerle temasta olan parça ve yüzeyler AISI 316 paslanmaz çelik kullanılarak üretilmektedir. Çünkü insan sağlığı önemlidir. Sefa Makine kurulduğu günden buyana kalitesinden doğan güvenle Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi yurt dışında da şişeleme tesisleri kurarak sektördeki adını sağlam temellere oturtmuştur.

Sefa Makine, en son teknoloji ve tam müşteri memnuniyeti için çalışan uzman kadrosuyla şişeleme tesisleri alanında uzman çözüm ortağınızdır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Karton ve Akıllı Ambalajlama

    Ülkemizde ambalaj sektöründeki firmalar, akıllı ambalajlara uyum sağlayarak artan yatırımları ve gelişen yenilikçi çözümleriyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir.... Devamı »