Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Türkiye Hidrolik ve Pnömatik Sektörü, HPKON 2022’de Buluşuyor

Türkiye Hidrolik ve Pnömatik Sektörü, HPKON 2022’de Buluşuyor

HPKON - Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongre ve Fuarı, 16-19 Kasım 2022 tarihlerinde İzmir’de MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türkiye Hidrolik ve Pnömatik Sektörü, HPKON 2022’de Buluşuyor
www.hf-turkey.com

556 milyon Avroluk pazar payı ve 200’ün üzerinde firma ile 5 bini aşkın kişiye istihdam sağlayan sektöre dair en son teknolojik gelişmeler ve ürünler, HPKON 2022’de sergilenecek. Dünya genelinde toplamda 47 milyar Avro iş hacmine sahip Hidrolik ve Pnömatik teknolojileri sektörü, makine imalat başta olmak üzere demir-çelik, iş ve inşaat makinaları, otomotiv, savunma, gıda, ambalaj, gemi inşa, sağlık, barajlar, otomasyon ve robot teknolojileri gibi pek çok sektörün vazgeçilmez bileşenleri olarak her geçen yıl etkisini ve gücünü arttırıyor.

Hidrolik ve Pnömatik teknolojileri, çok çeşitli makine ve teçhizatta ve özellikle de iş makinalarında yağ, su, hava, vb. sıvı ve gazları kullanarak enerji dönüşümü sağlıyor ve böylelikle sayısız sektöre güvenli, pratik ve ucuz çözümler sunuyor.556 milyon Avroluk pazar payı ve 200’ün üzerinde firma ile 5 bini aşkın kişiye istihdam sağlayan sektöre dair en son teknolojik gelişmeler ve ürünler, HPKON 2022’de sergilenecek. Dünya genelinde toplamda 47 milyar Avro iş hacmine sahip Hidrolik ve Pnömatik teknolojileri sektörü, makine imalat başta olmak üzere demir-çelik, iş ve inşaat makinaları, otomotiv, savunma, gıda, ambalaj, gemi inşa, sağlık, barajlar, otomasyon ve robot teknolojileri gibi pek çok sektörün vazgeçilmez bileşenleri olarak her geçen yıl etkisini ve gücünü arttırıyor. Hidrolik ve Pnömatik teknolojileri, çok çeşitli makine ve teçhizatta ve özellikle de iş makinalarında yağ, su, hava, vb. sıvı ve gazları kullanarak enerji dönüşümü sağlıyor ve böylelikle sayısız sektöre güvenli, pratik ve ucuz çözümler sunuyor.

Hannover Fairs Turkey’in düzenlediği eş zamanlı fuara, sektörün önemli firmaları katılıyor

Kongre ile eş zamanlı olarak 16-19 Kasım 2022 tarihlerinde İzmir’de MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuarda; Hidrolik, Pnömatik, Otomasyon ve Yazılım alanında faaliyet gösteren yurt içi ve yurt dışı firmaların ve temsilciliklerinin ürün ve hizmetlerine yer verilecek. Kongre ve Fuar, Hidrolik Pnömatik sektörünün tüm taraflarını bir araya getirerek, yüz yüze yapılan görüşmelerle bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasına olanak sağlarken, firmalar yeni ürün ve sistemlerini tanıtma ve bu ürünleri birinci elden kullanıcıyla buluşturma imkânı bulacaklar.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Soma'da Maden Faciası

    Soma'da Maden Faciası

    Yaklaşık 6 bin işçinin çalıştığı Manisa'nın Soma ilçesinde kömür ocağında, vardiya değişimi sırasında 600 işçinin bulunduğu madende facia yaşandı.... Devamı »