Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.

SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan InovaLIG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile “Inovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TIM), bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Türkiye Inovasyon Haftası kapsamında yer alan Türkiye’nin inovasyon şampiyonlarının belirlendiği InovaLIG ’de iş dünyasındaki yenilikçi yaklaşımları ve başarıları ile öne çıkan şirketler ödüllerini aldı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde SMS TORK adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Enver Kaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe’den aldı.

Enver Kaya, Türkiye’nin ilk yerli solenoid valf, pnömatik aktüatör, pnömatik pistonlu valf, patlaç valf ve elektrikli aktüatör üreti-cisi olarak sektörümüzde öncülük eden SMS TORK’un böylesi anlamlı bir ödüle layık görülmesin-den büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Kaya “SMS TORK, Inovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi“ kategorisinde kurum içinde ürün inovasyonu dışında pazarlama, süreç, hizmet, is modeli, çalışma kültürü, sürdürülebilirlik ve sosyal alanlarda inovatif fikirleri merkeze alan yaklaşımı ile ödüle layık görüldü.

Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle bir ödülü kazanmak bizim için ayrı bir öneme sahip. 1985 yılından beri sektörümüzün Türkiye’de öncüsü konumundayız. Bugün ürettiğimiz ürünleri 85’ten fazla ülkeye ulaştırarak Türkiye’nin adını dünyanın dört bir yanına taşıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de inovasyonu merkezine koyan yaklaşımımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını öngörerek yerli üretimimiz ile rekabette öne çıkan ve sürdürülebilir büyüme sağlayan ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.




 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR