Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / PACKWORLD Türkiye Olarak CNR Cafe & Bar-Yiyecek, İçecek Fuarı’nda Yerimizi Aldık

PACKWORLD Türkiye Olarak CNR Cafe & Bar-Yiyecek, İçecek Fuarı’nda Yerimizi Aldık

CNR Cafe & Bar-Yiyecek, İçecek Fuarı kapılarını 7-10 Eylül tarihlerinde açtı.

PACKWORLD Türkiye Olarak CNR Cafe & Bar-Yiyecek, İçecek Fuarı’nda Yerimizi Aldık
07-10 Eylül 2023 tarihinde ITF-İstanbul Fuarcılık tarafından Yenikapı - Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen fuar, sektördeki yenilikleri, trendleri ve fırsatları keşfetmek isteyen profesyoneller için eşsiz bir platform sundu.
 
Bu yıl CNR Cafe & Bar-Yiyecek, İçecek Fuarı’nda, sektördeki en son gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek ve okuyucularımıza bilgi sunmak amacıyla PACKWORLD Türkiye dergimizle yerimizi aldık. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirerek sektörün nabzını tuttuk. Ayrıca sektör profesyonellerine, katılımcılarına ve ziyaretçilere dergimizin dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştirdik. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    Tüm dünyada 80’den fazla ülkede değirmencilik, makarna üretimi, lojistik çözümleri, gıda işleme ve paketleme endüstrileri alanlarında hızla büyüyen Depart; İtalyan paketleme makineleri üretici DM Packaging ile el sıkışarak paketleme alanındaki hizmet ağını bir kademe daha genişletti!... Devamı »
  • RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    Eş konumlu baskı ve reklamcılık fuarı Printech ile birlikte, bu yılki sergi alanı 32.800 m2'yi aştı. RosUpack’e 36 ülkeden gelen 100'den fazlası fuarın yeni katılımcıları olan 650’den fazla şirket katıldı. Katılan ziyaretçi sayısı %17 arttı - 70 ülkeden ve Rusya'nın 79 bölgesinden 23.051 kişi katıldı.... Devamı »