Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Ön Arka Yüz Etiketleme Makinası ELINE-E ''ERDA''

Ön Arka Yüz Etiketleme Makinası ELINE-E ''ERDA''

ERDA'da üretilen her üst etiketleme makinası CE standartlarına uygunluk ve emniyet yönergelerine uyumluluk açısından test edilir ve tasarım ile üretim kayıtları ERDA arşivlerinde tutulur.

Ön Arka Yüz Etiketleme Makinası ELINE-E ''ERDA''
Otomatik ön/arka yüz etiketleme makinaları; gıda, içecek kozmetik, deterjan, kimya sektörlerinde şişe, kavanoz, kutu, kase ve kapların ön ve arka yüzlerine aynı anda etiket yapıştırılması ve ilaç sektöründe ilaç kutularına bandrol, ştel veya hologram yapıştırılması için kullanılır.
Etiketleme makinasının kolay kullanımı ve değişik şişelere ayarlanması için modüler yapıdaki komponentler, hız ayarlı bağımsız motorlar ile tahrik edilmektedir. 
Etiketleme makinaları ürün tipine göre farklı konfigürasyonlarda oluşturulmaktadır. Şeffaf etiket mikrosviçi, eliptik oval şişe düzeltme sistemi, silindirik şişe sarma etiketleme sistemi, üretim tarihi/seri no gibi bilgileri basmak için kodlama ünitesi, iki eksenli konik ürün mikrometrik açı ayar sistemi, ürün besleme ve toplama döner tepsisi, interlock kilit sistemli emniyet kabini, kamera kontrol etiketleme makinasına adapte edilebilen isteğe bağlı ekstra ataşmanlardır. Tüm modellerde İtalyan ALTECH firmasının etiketleme modülleri kullanılmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    Bell Holding, 80 yılı aşan süredir yatırımlarıyla Perfektüp, SenapaStampa, İnterkap, Tulipack ve IPS şirketleri ile Ambalaj endüstrisine öncülük etmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile alüminyum tüp, lamine tüp, alüminyum aerosol kutu, plastik şişe, kase, kap, kapak ve kendinden yapışkanlı etiketleri Gıda, İlaç, Kişisel Bakım, Kozmetik ürünlerinde tercih edilmektedir.... Devamı »