Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / Kimya 11. Ar-Ge Proje Pazarı İçin Son Başvuru Tarihi 18 Kasım

Kimya 11. Ar-Ge Proje Pazarı İçin Son Başvuru Tarihi 18 Kasım

11’incisi düzenlenecek Kimyevi Maddeler ve Mamullerinde Ar-Ge Proje Pazarı yarışması için son başvuru tarihi 18 Kasım 2022 olarak açıklandı.

Kimya 11. Ar-Ge Proje Pazarı İçin  Son Başvuru Tarihi 18 Kasım
www. ikmib.org.tr

Ar-Ge ve inovasyon kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmak ve üniversite-sanayi-kamu-girişimci iş birliği ile yüksek katma değerli üretimi ve dolayısıyla ihracatı artırmak amacıyla düzenlenen Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’nın bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek.İKMİB tarafından 2011 yılından beri her yıl düzenlenen etkinlik ile özellikle sanayinin ara malı ihtiyacını karşılamak üzere teknolojik çözüm arayışlarına katkı sağlanması hedefleniyor. Pandemi dolayısıyla iki yıldır dijital olarak gerçekleştirilen etkinliğin ödül töreni bu yıl 10 Aralık 2022 tarihinde fiziki olarak yapılacak. Başvurular ise 18 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek.

Yatırımcılarla Buluşma Şansı

İlk olarak 2021 yılında, fonbulucu ile yapılan iş birliği bu yıl da devam ediyor. Bu kapsamda, AR-GE Proje Pazarı çerçevesinde finale kalan 36 proje arasından seçilenler yatırımcılarla buluşma şansı elde edecek. Uygun bulunmaları halinde platformda Paya Dayalı Kitle Fonlaması ile yatırım turuna çıkmak için gerekli destekleri alacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR