Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Interpack 2023: Innovia Fılms Daha Sürdürülebı̇lı̇r Bı̇r Gelecek İçı̇n Ambalaj Ve Etı̇ket Malzemelerı̇nı̇ Sergileyecek

Interpack 2023: Innovia Fılms Daha Sürdürülebı̇lı̇r Bı̇r Gelecek İçı̇n Ambalaj Ve Etı̇ket Malzemelerı̇nı̇ Sergileyecek

Esnek ambalajlar için BOPP mono-materyal çözümleri ön plana çıkıyor!

Interpack 2023: Innovia Fılms Daha Sürdürülebı̇lı̇r Bı̇r Gelecek İçı̇n Ambalaj Ve Etı̇ket Malzemelerı̇nı̇ Sergileyecek
BOPP filmlerin önemli bir üreticisi olan Innovia Films, 4-10 Mayıs tarihleri arasında Duesseldorf, Almanya'da düzenlenecek olan Interpack 2023 fuarında etiket ve ambalaj sektörlerine yönelik yeni etiket malzemelerini sergileyecek. 

Innovia Films Avrupa Genel Müdürü Simon Huber:
"Yarının sürdürülebilir ambalaj yenilikleri geri dönüşüm sistemleriyle uyumlu ve aynı zamanda gıda ve içecekleri korumak için farklı işlevler sunan ambalaj malzemeleri temelden başlıyor. Araştırma ve Geliştirme Ekibimizin, piyasaya sunduğumuz ürünlerin tasarım kriterlerinde, geri dönüştürülebilirlik özelliğinin ön planda olmasını ve böylelikle bu ürünlerin döngüsel ekonomi içinde kalabilmesini sağlamak için, ortak bir hedef doğrultusunda çalışmasını sağlıyoruz. Fuarda ziyaretçilerimize göstermek istediğimiz de budur." Diyor. 

Astarsız Uygulamalar: Yeni beyaz mat filmin tanıtımı yapılacak
Innovia Films'in gelişmiş kaplama teknolojisi AWPMatt'ın mat, kağıt gibi bir yüzey kaplamasına sahip olduğu anlamına geliyor, ancak film bu zorlu uygulamalar için yüksek performanslı bir BOPP etiketinin ihtiyaç duyduğu tüm avantajları sağlıyor.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi bile. Ramazan ayında beslenme düzenimiz oldukça fazla değişim gösteriyor. Bundan dolayı, bu dönemde dengeli beslenmemiz oldukça fazla önem taşıyor.... Devamı »
  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »