Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / Dünya’da Ambalaj Güvenliği ve Büyüyen Bir Yerli Marka

Dünya’da Ambalaj Güvenliği ve Büyüyen Bir Yerli Marka

GRİMAS MAKİNA Hakkında Detaylı Bilgi İçin: www.grimas.com.tr

Dünya’da Ambalaj Güvenliği ve Büyüyen Bir Yerli Marka
GRIMAS, ambalaj güvenliği sektöründe faaliyet gösteren, kapak altı folyo kapatma makinaları alanında öncü, yerli ve milli bir markadır. Saygın bir marka olarak uzun yıllardır faaliyet gösteren ve tüketicilerin güvenini kazanan Folen markasında elde edilen yüksek tecrübe ile kurulan GRIMAS, özellikle uluslararası işbirlikleri ile gelişmeyi amaçlayan bir vizyona sahiptir.
 
Dünya’da 60 ülkeye ihracatı bulunan ve uluslararası üreticilerin takdir ve güvenini kazanan GRIMAS, Alman VTB Verpackungsmaschinen GmbH firması ile stratejik iş birliği konusunda anlaşma yapmış ve iki firma uluslararası alanda işbirliğine gitmiştir. Özellikle Avrupa’da önemli bir değere ve rekabet gücüne sahip olan VTB firması, GRIMAS aracılığı ile Türkiye ve çevre ülkeler düzeyinde operasyonlarına hız ve kalite katarken, GRIMAS ise VTB sayesinde bütün Avrupa ülkelerinde saygın bir temsil gücüne kavuşmuştur.
 
GRIMAS, Alman menşeili VTB ürünlerini Türkiye’de ve çevre ülkelerin tümünde satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütecektir. Anlaşma ile aynı şekilde VTB firması ise başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinde GRIMAS FOLYO KAPATMA makinelerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini üstlenmiştir.
 
Gelişen dijital dünyada insanların bilgi seviyesi yükselmiş ve beklentileri artmıştır. GRIMAS bilgi seviyesi, kalite anlayışı ve beklentileri yükselen üreticilerimizin yeni ihtiyaçlarına yüksek teknolojik çözümlerle cevap verebilmek için kurulan bir markadır.  VTB ile iş birliğimiz sayesinde Alman iş kültürü, disiplini, kalitesi ve rekabet gücü, GRIMAS’a değer katacaktır. Bu sayede yeni üretici beklentilerine en üst düzeyde uluslararası kalite ile cevap veren değerli bir marka ülkemize kazandırılmış olacaktır.
 
Bu iş birliği ülkemiz ve özellikle makine endüstrimiz için çok önemli bir adımdır ve sektör için bir gurur kaynağıdır. Makinelerimizin, kalitesi ile Avrupalı üreticiler tarafından kabul gördüğünü ve tercih edildiğini bilmek çalışanlarımız ve yerli partnerlerimiz için önemli bir prestij ve motivasyon kaynağı olmuştur.
 
Hijyenin büyük önem kazandığı günümüzde ambalaj güvenliği konusu, endüstrinin öncelikli gündemi olmuştur. Cap sealing olarak bilinen “kapak altı folyo kapatma makineleri” yüksek teknolojik ürünlerdir. Ürüne hijyen güvencesi sağlarken, aynı zamanda raf ömrünü arttırarak müşteri memnuniyeti sağlar ve kullanan şirkete prestij kazandırır. Bu bakımdan indüksiyon teknolojisi ile kapak altı alüminyum folyoyu her türlü ambalaj ağzına mühürleme yeteneğine sahip olan GRIMAS CAP SEALER, üreticilerin önemli ve vazgeçilmez bir ihtiyacına cevap vermektedir. Sürekli gelişmelere ve Ar-Ge çalışmalarına gereksinim duyulan bu sektörde GRIMAS, kendi bünyesinde oluşturduğu güçlü Ar-Ge mühendislik ekibi sayesinde yenilikçi bir vizyon oluşturmakta ve ülkemizin rekabet gücüne katkı sağlayacak teknolojik yeniliklere imza atmaktadır.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalajsız Gıda Kalmasın!

    Ambalajsız Gıda Kalmasın!

    Avrupa’nın pek çok ülkesi, satışa sunulan gıda ürünlerinin daha hijyenik, sağlıklı ve uzun ömürlü olması için ambalajlı ürün yolunda büyük ve kalıcı adımlar atıyor.... Devamı »