Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar UNİTY GRUP TEKNOLOJİ

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar UNİTY GRUP TEKNOLOJİ

Münür KAYHAN - Genel Müdür

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar UNİTY GRUP TEKNOLOJİ
Firmanızdan ve hizmetlerinizden bize kısaca bahseder misiniz?
Firmamız 18 yıl önce kurulan bir firma. Makine sektörüne ürün üreten ve çözüm üreten bir firmayız. Örnek vermek gerekirse özellikle ambalaj ve plastik sektörüne ürettiğimiz ürünler var. Kenar Kontrol, Tansiyon, Gergi Kontrol, Baskı İzleme Sistemleri gibi ürünlerimiz var. Komple otomasyon çözümlerimiz var. Biz sadece bunlarla kalmıyoruz, sürekli yeni ürünler üretiyoruz. Başka ve mevcut sektörlerle ilgili yeni ürünler üretiyoruz. İşte sensör kısmına ağırlık verdik son dönemde. Görüntü işleme ve görüntü takibi ile alakalı yeni ürünlerimiz var, etiket sensörü gibi yeni ürünler var.
Münür Bey öncelikle fuarınız nasıl geçiyor? Katılım oranlarından memnun musunuz?
Geçen seneye göre daha verimli olduğunu görüyoruz. Özellikle yurt dışı katılımcıları daha aktif olduğunu görüyoruz. Memnunuz o anlamda.

Peki bir önceki fuarlara katılım gösterdiniz mi?
Evet, ambalaj ve diğer sektörel fuarlara aktif olarak katılıyoruz.
Ziyaretçiler açısından değerlendirecek olursak, yabancı ziyaretçiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslında her sene yabancı ziyaretçilerimiz oluyor ama bu sene biraz daha yoğun. Özellikle İran’dan beklemediğimiz kadar bir ziyaretçimiz var. O anlamda daha verimli olduğumuzu düşünüyoruz. Bir önceki senelere göre.

Ambalaj fuarından beklentileriniz nelerdir?
Yeni müşteriler bekliyoruz. Çoğu gelen müşterimizi artık tanıyoruz, ama bunun dışında %30 civarında yeni görüşmelerimiz oldu diyebilirim.

Son olarak sektörle ilgili neler söylemek istersiniz?
Sektörde hep beraber kaliteyi arttırmamız gerektiğini düşünüyorum. Sadece fiyat odaklı değil, kaliteyi arttırarak katma değerli ürünler üretmemiz gerekiyor. Maalesef şu son dönemdeki küresel krizden dolayı diyelim bütün herkesin zorluk çektiğinin farkındayım. Fakat bunu düşük fiyat, düşük kaliteyle çözeceğimizi düşünmüyorum. Tam tersine katma değerli ürünler üreterek daha verimli daha sağlıklı ürünler ve makinalar cihazlar üreterek bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR