Pazar , 19 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Ambalaj ve Baskı Teknolojilerinde Hız ve Tasarruf Sağlayan “PMAPM Eco Serisi”

Ambalaj ve Baskı Teknolojilerinde Hız ve Tasarruf Sağlayan “PMAPM Eco Serisi”

Polymak Mühendislik'in stoklarına yeni girecek olan PMAPM marka eco serisi, baskı teknolojileri sektöründe kullanılan makineler için en yüksek baskı kalitesini ve baskı hızını sunarak baskılama işleminin yeni teknolojilerle entegre çalışması hususunda elveriş sağlamaktadır.

Ambalaj ve Baskı Teknolojilerinde Hız ve Tasarruf Sağlayan “PMAPM Eco Serisi”
Polymak Mühendislik olarak sektörde var oluşumuzun 26 yıllık süresince makine sektöründe tedarik, satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Paketleme, ambalaj makinaları, baskı makinaları gibi birçok sektörde aktif olarak hayat bulan makina aksamları sektör açısından iş sürekliliğinin devam etmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu makinelerin tasarlanmasında ve üretimi esnasında kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünlerin başında stoklarımızda geniş marka ve ürün gamına sahip olan doğrusal hareket (lineer) elemanları ve ekipmanları gelmektedir.

Ambalaj üretim makinaları, ambalaj ve paketleme makinaları ve baskı teknolojilerinde kullanılan makinaların imalatı konularında faaliyet gösteren müşterilerimize;  temsilcilik ve distribütörlük bazında tedariğini yaptığımız ürün gruplarından başta lineer ürün grupları; ray, araba, vidalı mil, somun gibi (doğrusal hareket elemanları) olmak üzere konveyör ürünleri ve ekipmanları tedariği hususunda da talepleri dahilinde yardımcı olmaktayız.
Ray, araba, vidalı mil, somun, kramayer, kaplin vb. gibi ürünler;  TBI Motion, Hiwin, PMAPM, PMATech, Miki Pulley, Zero Max, GFM, KHK markaların ürünleri dahilinde müşterilerimizin taleplerine cevap vermekteyiz.

Stoklarımıza yeni girecek olan PMAPM marka eco serisi geniş ve dar araba grubu ürünler; paketleme ve baskı teknolojileri sektörlerinde sıkça kullanılmaktadır. PMAPM eco serisinde yer alan ürünler; işi daha hızlı hale getirir, tasarruf sağlar, işin hatasız sonlanmasında etkilidir ve birçok işi çok kısa vadede çözümler. Baskı teknolojileri sektöründe kullanılan makineler için en yüksek baskı kalitesini ve baskı hızını sunmak için yeni teknolojilerle entegre çalışması hususunda elverişlidir.

Doğrusal hareket elemanları bölümünde yer alan PMAPM marka eco serisi ray ve arabalar; baskı makinalarında kağıt ya da kumaş gibi bir ürün yüzeyine mekanik baskı uygulayarak görüntüyü doğru aktarmaya yarayan ürünler olduğu gibi paketleme makinelerinin hareket sistemlerinin de vazgeçilmez hareket parçasıdır.

Sonuç olarak; ambalaj üretim makineleri, ambalaj ve paketleme makineleri, baskı makineleri imalatı yapan müşterilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri bu malzemelere ilişkin talepleri dahilinde marka çeşitliliğimiz, geniş stok ağımız ve kaliteli ürünlerimiz ile iş ortakları olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR