Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Ambalaj Endüstrisinin Büyük Buluşması 12 Ekim’de Başlıyor!

Ambalaj Endüstrisinin Büyük Buluşması 12 Ekim’de Başlıyor!

27. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 12-15 Ekim 2022 tarihleri arasında kapılarını açıyor!

Ambalaj Endüstrisinin Büyük Buluşması 12 Ekim’de Başlıyor!
www.tuyap.com.tr

Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliğinde düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’na, ambalaj endüstrisinin her alanında 1100’ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve firma temsilcisi katılım gösteriyor. 

2021 yılında 12.131’i yurt dışından olmak üzere toplam 70.334 ziyaretçinin geldiği fuar ambalaj endüstri tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. 2022’de bu sayının artarak dünya genelinden 15 bin üzerinde yabancı ziyaretçinin, toplamda ise 80 bin sektör profesyonelinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar 2. defa hibrit formatta düzenleniyor
2022 yılında da PACK DAYS kapsamında fuar katılımcıları ve ziyaretçileri, alanda gerçekleşecek fuardan önce birbirleri ile online iş platformu Business Connect Programı üzerinden 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında iletişim kuracak. Bu kapsamda; ambalaj ürün ve makine, gıda ve içecek işlem, baskı ve konverting sektörlerindeki katılımcı firmalar, ihtiyaçlarına uygun ziyaretçiler ile Tüyap’ın kendi geliştirdiği Business Connect Programı isimli online iş platformu üzerinden görüşme imkanına sahip olacak.

Bu online iş platformu üzerinde gerçekleşecek bir diğer iş bağlantısı etkinliği ise 17-28 Ekim 2022 tarihleri arasındaki Online Networking Günleri. Katılımcı firmalar ve ziyaretçiler fuar sonrasında da iletişimlerini bu platform üzerinden 28 Ekim 2022 tarihine kadar devam ettirme fırsatı yakalayacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK, 2013 yılında Thin-Wall & IML olarak adlandırılan kalıp içi etiketleme tekniği ile ince cidarlı plastik gıda ambalajı üretmek üzere faaliyete geçti. TULİPACK, yenilikçi ve teknolojik çözümleri kullanarak ürettiği ürünler ile ambalaj pazarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.... Devamı »
  • AMBALAJ VE KÂĞIT ALANINDAKİ TRENDLER

    AMBALAJ VE KÂĞIT ALANINDAKİ TRENDLER

    Mondi, sürekli yenilikçilik yoluyla müşterilerine piyasadaki trendlerden geri kalmamak için ihtiyaç duydukları ambalaj ve kâğıt çözümlerini sunuyor. Aşağıdakiler bunlara ait örneklerden sadece birkaç tanesi.... Devamı »