Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Yeni NA Makine Arabirimi Teknolojiyi Hayata Geçiriyor

Yeni NA Makine Arabirimi Teknolojiyi Hayata Geçiriyor

Gerçek uygulamalar ve müşteri ihtiyaçları titizlikle analiz edilerek tasarlanan yeni NA makine arabirimi; kullancıların bu arabirimleri hızlı ve kolay şekilde uygulamasını sağlar.

Yeni NA Makine Arabirimi Teknolojiyi Hayata Geçiriyor
Dinamik ve sezgisel kullanıcı arabirimleri, makine kullanımı hakkında gerçek zamanlı ve geçmişe yönelik ayrıntılı veriler sağlayarak üretkenliği artırmaya ve aksama süresini en aza indirmeye yardımcı olur. 

Kolay ve Destekli Programlama

Yeni NA makine arabirimi; lojik, hareket, vizyon ve emniyet gibi tüm otomasyon alanlarını kapsayan, benzersiz ve kapsamlı SysmacStudio gelişim sistemi kullanılarak programlanmıştır. Bu, NA makine arabiriminin, gelişimi hızlandıran ve programlama karmaşıklığını azaltan diğer otomasyon sistemleriyle  de programlanabileceği anlamına geliyor.
NA makine arabiriminde, fonksiyon bloklarına benzer şeklide çalışan genel uygulamalar için IAG’ler (Akıllı Uygulama Araçları) bulunmaktadır. Kullanıcılar, özel ihtiyaçlarını karşılamak için ek IAG’ler geliştirilebilir ve VB.net kullanarak makine arabiriminin çalışma şeklini tamamen özelleştirebilirler.

Multi-Media Objelerinin Kullanımı

NA makine arabirimi; bir bakışta anlaşılabilen makine görünümlerini oluşturmak için PDF dosyaları, video ve veri gibi çeşitli ortam türlerini birleşmeyi sağlayan güçlü multimedya araçları kullanılır. Ayrıca belirli prosedürlerin nasıl uygulanacağını gösteren videolar ve PDF formatında belgeler kullanmak da mümkündür. Bu dosyalar her zaman kayıt altında tutulur ve dosyalara gerektiği zaman anında erişilebilir.

Farklı Modellerin Mevcutluğu

Yeni NA makine arabirimi, geniş formatlı 7,9,12 ve 15 inç ekrana sahiptir. Ekranlarda, kullanıcılar eldiven giydiklerinde bile güvenilir biçimde çalışan dirençli dokunma teknolojisi ve programlanabilir üç fonksiyon düğmesi bulunur. Bağlantı özellikleri, iki Ethernet portu, iki USB portu ve bir seri bağlantıdan oluşur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Gıda Üretim Alanında Hijyenin ve Kullanılan Ekipmanın Önem

    Gıda Üretim Alanında Hijyenin ve Kullanılan Ekipmanın Önem

    Ham haldeki besinlerin işlenerek tüketime sunulduğu işletmelere genel olarak gıda üretim alanı adı verilir. Gıdaların gıda üretim alanı hijyen kurallarına uygun olarak üretilmeleri insan sağlığı için önemlidir. Gıda üretim alanlarının temizliğinde kullanılan ekipmanlar ise gerçek hijyen koşulların sağlanması için büyük önem taşırlar.... Devamı »
  • ATHAPACK MAXOM F320/460

    ATHAPACK MAXOM F320/460

    Özellikleri: • Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir. • Çeşitli paket tipleri; yastık, körüklü, oturan gibi.... Devamı »