Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / WIN Metal Working, Yeni Tarihinde, Yenilikleriyle Karşınızda!

WIN Metal Working, Yeni Tarihinde, Yenilikleriyle Karşınızda!

Geçtiğimiz Haziran ayında 19.'su gerçekleşen WIN Metal Working Fuarı, sektörün talepleri doğrultusunda yeni tarihini 12-15 Şubat olarak belirledi.

WIN Metal Working, Yeni Tarihinde, Yenilikleriyle Karşınızda!
Fuarda, Metal İşleme, Kaynak ve Yüzey İşleme konularının yanı sıra, bu yıl ilk kez düzenlenen Safe@Work özel bölümü ile iş sağlığı ve güvenliğine de odaklanılacak.
 
12-15 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan WIN Eurasia Metal Working; Metal Working, Surface Treatment ve Welding başlıkları altındaki üç ayrı ticaret fuarını tek bir çatı altında birleştiriyor.
 
WIN Eurasia Metal Working, ev sahibi Türkiye'nin yanı sıra, tüm Avrasya ekonomik bölgesi için sektörlerinin en önemli buluşması olarak öne çıkıyor. Önemli sayı da uçuş ağı sayesinde çok geniş bir coğraf ierişime sahip olan fuar, Kuzey Afrika'dan (Fas, Tunus, Cezayir), Yakın ve OrtaAsya'dan (Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan) ve son derece dinamik ekonomik eğilimleri olan Körfez ülkelerinden her sene birçok ziyaretçi ağırlıyor.
 
Geçtiğimiz yıl toplam 16.412 m2 net alanda düzenlenen fuar; Almanya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hırvatistan, Hindistan, Italya, Japonya, Kore, Tayvan ve Türkiye'dentoplam 592 firmayı, 28.117 profesyonel ile biraraya getirdi.
 
İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Bölümü: Safe@Work
 
Her sene makina işleme, kaynak ve yüzey işleme konularında en yeni ürün ve teknolojilerinin birarada sunulduğu fuar, bu yıl "Safe@Work" (İş yerinde Güvenlik) başlıklı yeni bir sunumalanını da ziyaretçilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Hannover Fairs International GmbH ve Hinte GmbH iş birliğinin bir sonucu olarak bu yıl ilk kez iş güvenliği konusu fuarda ayrı bir bölüm olarak ön plana çıkarılacak ve Şubat ayındaki ticari fuarda metal işçiliği, kaynak ve yüzey işlemleri için önemli bir modül halini alacak. Ayrıca, "Safe@Work" konulu bu özel bölüm, konuşmacı oturumları ile de desteklenecek.
 
WIN Eurasia Metal Working kapsmamında gerçekleşecek bu özel fuar ve oturumun, edüstriyel sektörler ile temas halinde kapsamlı bir iş güvenliği teknik bilgisi sunmak için kilit bir araç niteliğinde olması hedefleniyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği

    Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği

    4 Eylül 2013 tarihinde çıkan “Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği” ile gelen yeni uygulamalara ilişkin piyasada farklı yorumlar olması sebebiyle, kendi ihtisas alanı da olan bu özel ve önemli konu hakkında Esit, okuyucuları bilgilendiriyor…... Devamı »
  • MilkaLU ve MilkaTUC

    MilkaLU ve MilkaTUC

    Milka, dünyanın önde gelen bisküvi markalarıyla el ele verdi, bisküvi ve krakerin çikolatayla olan eşsiz uyumunu damaklara taşıyan Milka LU ve Milka TUC’u Türkiye’ye getirdi.... Devamı »