Cumartesi , 20 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / “Üretim İçin Karar Veremiyorsanız, Önce Bize Gelin!”

“Üretim İçin Karar Veremiyorsanız, Önce Bize Gelin!”

Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Salvo Bahar, yabancı yatırımcılara seslendi.

“Üretim İçin Karar Veremiyorsanız, Önce Bize Gelin!”
Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Salvo Bahar, hızlı tüketim ürünleriyle ilgili Türkiye pazarında girişimde bulunmak isteyen yabancı yatırımcıların, başlangıç aşamasında Primo’nun çok yönlü tesislerini kullanabileceğini söyledi. Yatırımcılara seslenen Bahar, “Üretimi ve pazarı bizde deneyin, verim alırsanız, kendi fabrikanızı kurarak tam üretime geçin” dedi.

Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi, Türkiye’nin en büyük esnek üretim kuruluşu olarak dev uluslararası şirketlerin yanı sıra her ölçekteki KOBİ ve perakende dünyasındaki yüzlerce firmaya özellikle üretim, dolum ve ambalajlama konularında hizmet veriyor. Primo, şimdi de Türkiye’yi izleyen ancak
yatırım konusunda karar veremeyen yabancı girişimci ve üreticilere de önemli bir kolaylık sağlıyor.



Önce denesinler, sonra kendi tesislerini kursunlar!


Türkiye’de üretim yapma arayışındaki yabancı yatırımcılara seslenen Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Salvo Bahar, “Hızlı tüketim ürünleri konusunda Türk pazarına adım atmak isteyen, takip eden, gözlemleyen ancak yatırıma karar veremeyen üreticiler, pazarı daha iyi anlamak için bizim tesislerimizi kullanabilirler. Kendi normları doğrultusunda İstanbul Tuzla’daki tesisimizde küçük çaplı deneme üretimi yapabilirler, laboratuvarlarımızı kullanabilirler, pazarlama çalışmalarını gerçekleştirebilirler. Altyapımız buna uygun. Pazarı böylece test ettikten sonra, eğer istedikleri verimi alabilirlerse de kendi tesislerini kurarak tam üretime geçebilirler” diye konuştu.

Böyle bir imkânın, üretim odaklı yabancı yatırımın gelmesine katkı sağlayacağını belirten Bahar, bunun tam bir kazan/kazan (win-win) durumuna dönüşebileceğini, hem yatırımcının işinin kolaylaşacağını, hem Türk ekonomisine yeni oyuncuların katılabileceğini, hem de Primo olarak fayda sağlayacaklarını dile getirdi.

Özgün üretim yapılanmasıyla şu aşamada 6 bini aşkın farklı ürün üretme kabiliyetine sahip olan Primo, son olarak 2013‘de gerçekleştirdiği yatırımla, renkli kozmetik kategorisini de üretim portföyüne eklemişti. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Selüloz ve Sudan Çevre Dostu Plastik

    Selüloz ve Sudan Çevre Dostu Plastik

    Plastikler topluma birçok fayda sağlar ve günlük hayatımızda yaygın olarak kullanılırlar: hafiftirler, ucuzdurlar ve uyarlanabilirler. Bununla birlikte, plastiklerin üretimi, işlenmesi ve bertarafı sürdürülebilir değildir ve çevre ve insan sağlığı için büyük bir küresel tehdit oluşturmaktadır. Bitki bazlı hammaddelerden elde edilen yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir plastiklerin çevre dostu olarak işlenmesi ideal bir çözüm olacaktır. Şimdiye kadar, teknolojik zorluklar çok büyük old... Devamı »
  • XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor

    XLP 60x, Birinci Sınıf Baskı Kalitesi Sunuyor

    XLP 60x yüksek performanslı etiket yazıcısı, endüstriyel baskı zorlukları için uyum sağlıyor. İki farklı ekran, çok sayıda seçenek ve çeşitli yapılandırılabilir arabirim seçenekleri, talebiniz için etiket yazıcısını oluşturmanıza olanak tanıyor.... Devamı »