Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​Temassız Enkoderde CANopen Haberleşmesi

​Temassız Enkoderde CANopen Haberleşmesi

Turck'un QR24 serisi temassız enkoderleri mobil makinalar ve endüstriyel uygulamalarda şimdi CANopen haberleşme arayüzüyle kullanılabilir.

​Temassız Enkoderde CANopen Haberleşmesi
TurckCANopenarayüzüyle QR24 serisi temassız enkoderlerine bir yenilik ekledi. Yeni QR24-CAN serisi, mobil makinalar ve endüstriyel uygulamalar için idealdir. Kısa gecikme zamanı ve anlık haberleşme CANopen haberleşmesinin uygulamada görülen olumlu taraflarından yanlızca ikisidir. Vinç ve kaldırma teknolojileri,taşıma sistemleri,inşaat makinaları ve özel makina imalatları bu uygulamalar içersindedir. Bu alanlardan CANopenarayüzü ile yeni temassız enkoderi kullanan ilk pilot müşteriler inşaat makinaları ve enerji sektörü sayılabilir.

Diğer QR24 serilerinde olduğu gibi sensör ve posisyon elemanı iki ayrı birim olarak şafttan kaynaklı titreşimlere ve şoklara tamamıyla dayanıklıdır. Korumalı montajlar,bilyeli yapılar, uzun tamir zamanları ve benzeri tanımlardan uzak bir yapı oluşturulmuştur. QR24 serisi diğer tüm optik ve manyetik enkoderlerin ötesinde bir yere sahiptir.

Şaft için adaptör halkaları kullanılarak oluşturulan akıllı montaj konsepti ve sızdırmaz gövdesiyle IP69K koruma sınıfındaki encoder 20mm’e kadar tüm standart çaplarda şaftlar uygundur.Paslanmaz çelik gövde modelinin yanında multiturn,singleturn SSI çıkışlı,artımlı ve akım, analog akım/gerilim çıkış özellikli modelleri de mevcuttur. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MERCOTAC Konnektörler

    MERCOTAC Konnektörler

    Mercotac Döner Elektrik Konnektörleri Mercotac® Döner Elektrik Konnektörleri yüksek bir disiplinde çalışır. Elektriksel iletim yolu kontaklara moleküler olarak bağlı bir sıvı metal olduğu için oldukça düşük dirençli bir elektrik bağlantısı sunarlar.... Devamı »