Çarşamba , 24 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / SMC’nin yüksek hızlı valf serisi ile gözle görülemeyen hataları dahi ayıklayın

SMC’nin yüksek hızlı valf serisi ile gözle görülemeyen hataları dahi ayıklayın

Pnömatikte Dünya Lideri SMC, SX10 serisi yüksek hızlı 2 yollu valflerini piyasaya sürdü. Süper hızlı tepki süreleri ile SX10, 0,45 ms’de AÇMA ve 0,4 ms’de KAPAMA

SMC’nin yüksek hızlı valf serisi ile gözle görülemeyen hataları dahi ayıklayın

SMC’nin yüksek hızlı valf serisi ile gözle görülemeyen hataları dahi ayıklayın

Pnömatikte Dünya Lideri SMC, SX10 serisi yüksek hızlı 2 yollu valflerini piyasaya sürdü. Süper hızlı tepki süreleri ile SX10, 0,45 ms’de AÇMA ve 0,4 ms’de KAPAMA operasyonu ile ayıklama makinaları için ideal bir çözümdür. Saniyede 1.200 çevrime (açma/kapama) varan yüksek frekans oranları ile sürekli çalıştırmalarda daha fazla üretkenlik sağlar. Buna ek olarak, SX10’un 5 milyardan fazla çevrime sahip uzun ömürlü yapısı ve sadece 4 W’lık düşük güç tüketimi ile enerji tasarrufu seçeneği sayesinde maliyet tasarrufu sağlar.
Çeşitli versiyonları ile 150 Hz - 1200 Hz arasında değişen frekanslarda düşük, orta ve yüksek akışlı SX10 tipleri oldukça esnektir ve sadece 9 mm'lik gövde genişliği sayesinde kompakt makinelerde kullanılabilir. Ayrıca, çabuk montaj seçeneği ile kolay kurulum ve söküm için tasarlanmıştır.
SX10, tahıllar, ilaç tabletleri, plastik peletler veya kuruyemişler için renk ayıklama makinelerinden, plastik geri dönüşümüne ve atık ayrıştırmaya, üzüm ve zeytin ayıklamadan tutkallamaya, dozajlama, paketleme ve vakum uygulamalarına kadar bir dizi kullanıma uygundur.
Küresel bir teknoloji lideri olarak tanınan ve dünyanın önde gelen iş dünyası dergisi Forbes tarafından üst üste 3 sene dünyanın en inovatif şirketlerinden biri olarak seçilen SMC, tüm otomasyon sektörlerini kapsayan çeşitli bir müşteri tabanına sahiptir.
SMC Corporation, 1959 yılında Japonya’da kurulmuş, günümüzde 83 ülkede faaliyet gösteren, 30 ülkede üretim yapan, Tokyo borsasında işlem gören, 20.000’in üzerinde çalışanı, 1450 Ar&Ge mühendisi ve 4 ülkede Ar&Ge merkezleri bulunan, başta pnömatik olmak üzere endüstriyel otomasyon alanında 12.000 Temel, 700.000 ürün çeşidi sunan, 2017 mali yılında 5.3 milyar US$ ciroya ulaşmış, sahip olduğu %36’lık pazar payı ile Pnömatikte Dünya Lideri bir firmadır.
1993 -2010 yılları arasında, SMC, Türkiye’deki faaliyetlerini bir distribütör firma üzerinden yürütmüştür. 2010 yılında, gelişen Türkiye pazarına paralel, SMC Turkey Otomasyon A.Ş., %100 Japon sermayesi ile SMC Corporation firmasının Türkiye iştiraki olarak kurulmuştur. SMC Türkiye, İstanbul Merkez ofisi, deposu, imalat alanı dışında dört şehirde bulunan ofisleri ve 10 farklı şehirdeki bayileri ile Türk sanayisine hizmet etmektedir. Konusunda uzman genç dinamik mühendis kadrosu, yerinde müşteri ziyaretleri, teknik eğitimler, teknik destek, enerji tasarruf denetimleri, tasarım desteği, otomasyon desteği, v.b. gibi müşteri hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, gezici fuar araçları, bölgesel toplantılar, teknik sunumlar, her yıl katılınan fuarlar ile SMC çözümleri tüm Türkiye’de tanıtılmaktadır. Türkiye’de tuttuğu güçlü stok ve Belçika merkez depodan günlük uçak sevkiyatları sayesinde hızlı ürün teslimatı sağlanmaktadır.
SX10 serisi hakkında daha fazla bilgi için, www.smcturkey.com.tr internet adresini ziyaret ediniz.
 
 
SMC speeds ahead with new valve series
SMC, the world’s leading provider of pneumatics, has launched a rapid response two port valve, the SX10 series. With super fast response times, the SX10 can signal ON at 0.45 ms and OFF at 0.4 ms, making it ideal for sorting machinery. Also, with high frequency rates of up to 1,200 cycles per second, continuous operation is possible delivering greater productivity. In addition, cost savings are achieved thanks to the SX10’s long life capability of more than 5,000 million cycles and an energy saving option with low power consumption of just 4 W. With several versions available – low, medium and high flow types with varying frequencies, from 150 Hz to 1200 Hz – the SX10 is highly flexible and can be used in compact machinery due to its slender width of just 9 mm. It’s also been designed for easy installation and removal with a quick disconnect mounting option. The SX10 is suitable for an array of uses, from colour sorting machinery for grains, medicine tablets, plastic pellets or dried fruits, to plastics recycling and waste separation and from raisin and olive separation to gluing, dosing, packaging and vacuum applications. Recognised as a global technology leader and voted for the third consecutive year as one of the world’s most innovative by leading business magazine, Forbes, SMC has a diverse customer base covering all automation industries. For more information about the SX10 Series, please visit SMC’s New Product Section at www.smc.eu.
SMC

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Koronavirüse Karşı B-Safe Filtreli Yüz Maskesi

    Koronavirüse Karşı B-Safe Filtreli Yüz Maskesi

    Filtre teknolojisi sayesinde yeniden kullanılabilir şekilde geliştirilen B-Safe Yüz Maskesi; ergonomik koruyucu gövdesi, bakteriyel filtrasyonu, sıvı temasını önleyen nefes almaya yardımcı filtre kapağı ve elastik kulak halkasıyla virüse karşı konforlu kullanım sağlıyor.... Devamı »